Miért nincs normális kuka Debrecenben? Csak szelektív hulladékgyűjtő van, de nem tudom hova dobni az egyéb hulladékokat.
Figyelt kérdés
Nem rég költöztem debrecenbe és sehol se találok kukát a lakóház körül, csak 3 szelektívet: műanyag, papír és üveg. Eddig a műanyagba dobtam a legtöbb szemetet, pl csokipapír kajamaradék ilyesmi, de szar embernek érzem magam miatta :)
Reggel látok néha olyat hogy ilyen kék kukák az utcán, de azokat elég hamar begyűjtik, és belenéztem egyszer, tök üres volt mind. Úgyhogy inkább nem dobtam bele a szemetet.
2010. szept. 23. 18:45
1/1 anonim válasza:
megkérdezed a közös képviselőt, hogy melyik a ti kukátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!