Ki ne szeretne Győrben élni és végleg letelepedni?
Győr, Budapest után, Magyarország legfejlettebb nagyvárosa. Olyan dinamikusan fejlődik, hogy az ott élők is napról napra elcsodálkoznak a változásokon. A 2017-ben rendezendő Ifjúsági Olimpia alkalmából szinte az egész várost restaurálják. Én az eddig eltöltött éveim alatt, azt tapasztaltam, hogy Győrben állandó jelenség a pozitív életérzés. A közeljövőben én is itt fogok letelepedni, és arra buzdítok mindenkit, hogy ha végleg nem is marad itt, de mindenképpen látogasson el egyszer ebbe a pezsgő Észak-dunántúli nagyvárosba.
Ezért a "marketing" bejegyzésért nem fizetett nekem senki, csupán a saját véleményemet fejtettem ki Győrről. Úgy éreztem meg kell osztanom mindenkivel a nézőpontomat. Egyszóval ezzel a buzdító jellegű, költői kérdéssel szeretnék mindenkit motiválni, a fentebb leírtak élőben megtapasztalására.
Én Győrben nőttem fel, de biztosan nem itt szeretném leélni az életem. Még a 20-at se töltöttem, így idősebb korosztály tapasztalatait nem tudom, de fiatalként szerintem kissé unalmas. Kevés a (jó) szórakozóhely, ott is csak hétvégén vannak emberek. Hétköznaponként pl este 9 után egy lélek sincs még a belvárosi főutcán se.
Tudom ezek nem fő szempontok, vannak pl jó iskolák és sok játszótér, ha gyerekek igényeit nézzük. Nomeg ahogy már előttem említették, jónéhány környéket érdemes este sötétedés után elkerülni, nem mindenhol teljesen biztonságos.
Azt sem értettem soha, hogy turistaként mit csinálnak itt az emberek. Kicsi a belváros, egy-másfél óra alatt körbe lehet járni, amit érdemes megnézni. Azonkívül meg állatkert, fürdő, mobilis. Szépnek szép, de engem nem ragadna meg kívülállóként, hogy máskor is vissza akarjak jönni. Bár persze lehet csak meguntam, hogy 18 évig ugyanazt a várost láttam, ezért vagyok ilyen elfogult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!