Ti melyik szobát választanátok gyerekszobának?
klasszik kockaház, a két nagyszoba közül kell választani, a másik nagyszoba a nappai-szülői háló.
Bal felső.
1. Kicsi.
2. Messze van a többitől így lehet a kölyöknek magánélete és amíg pici nem zavarják a zajok és titeket sem,ha ordít.
A nagyobbik szoba egyikét választanám nappalinak - ha mások a fényviszonyok, akkor a világosabbat, mert a nap nagyrészét ott tölti együtt a család.
A bal feslő, kicsit szobát választanám szülői hálónak - mert én elsősorban a kis hálókat szeretem (a házban, amit most bérlünk, majdnem 20m-es a hálónk, számomra ijesztően nagy, zavar az elalvásnál). De ez csak az én ízlésem talán, ha ti a nagyot szeretitek, válasszátok nyugodtan azt.
A másik nagyszobát választanám gyerekszobának, mert így 2 gyerek esetén talán le is lehet választani belőle.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
A kicsi szoba lesz a szülői háló, de azt csak késöbb újítjuk fel, addig az egyik nagyszobában alszunk.
A bejárat felöli szoba előnye, hogy nyugodtabb, főleg este már nem zavarnánk a gyereket ha a konyhában, fürdőben teszünk-veszünk.
Az zavar benne, hogy a bejáraton belépve így rögtön a gyerekszoba az első.
Mindkét szoba csendes utcára néz, fényviszonyok egyformák.
A bejárat felöli viszont valamivel melegebb, lehet ez lesz a döntő érv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!