Jó a Stihl fs 94c-e kasza?
Meg fogod bánni a vételt, ha rendes nagy fűben akarod használni. Én is megbántam anno. De hát majd legközelebb te is okosabb leszel...
Minden gép gyengébb valójában, mint amit megadnak rá, mert terhelés nélkül mérik, szétszerelve, nem munka közben.
A Demon lehet, hogy csak 3 LE-s valójában, de hogy viszi damillal a megfásodott szárú méteres gazt, az biztos.
Nézd meg itt a kis Stihlt, a könnyen vágható, szálas, nem tekeredő fűben is csak 5 centis fogásokkal halad. Kínos.
Pont azért topog egy helyben, mert a gép nem visz többet.
Vékony damil, mert a vastagnak nagy az ellenállása, és rövid is, hogy ne fogja le nagyon a gépet, így kicsi a kerületi sebesség.
Mint írtam, nekem is volt egy ennél alig erősebb gépem, azzal is csak így szálanként lehetett levadászni a füveket.
Ha nem ilyen merev szálú, könnyen törő a növény, hanem elhajlós selyemfű, az még háromszor rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!