Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki jó a kreatívkodásban?

Ki jó a kreatívkodásban?

Figyelt kérdés
Sziasztok,azért írtam ide mert fogalmam sincs milyen kreatív dekorációt csinálhatnék a szobámba.Tudnátok segíteni?!ha lehet ne karácsonyi és ne húsvétos,és semmilyen ünnepes dekoráció ne legyen.Valami ötletes dekor szobába.Köszönöm :)

#szoba/dekor/Ház
2015. febr. 21. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Én két hete festettem feketével növény motívumokat az egyik falamra, nagyon feldobta a szobámat!

Tudod, olyan motívumokat, amiket falmatricaként lehet kapni jó drágán... Nekem fűrészporos tapéta van a falon, erre az obi áruházban vettem akrill festéket. Ez nem büdös, szinte semmi szaga nincs, így bátran festhetsz vele. Gyorsan szárad. És szerintem bármilyen festékboltban vagy barkácsáruházban lehet kapni. Az auchanban vettem hozzá ecsetet, 10-es méretűt kereket és laposat is. Ez nem túl vékony, de nem is túl vastag, szépen lehet vele az apró vonalakat is festeni...

Innen meríthetsz ötletet:

[link]

2015. febr. 21. 12:25
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.Tényleg nagyon szép:)
2015. febr. 24. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!