Mi ilyenkor a teendő, kifizessem, vagy ne a gázszámlát?
Figyelt kérdés
Szolgáltatót váltottunk dec. 1 től. Túlbecsült fogyasztást fizettünk ki.733 -as óraállásig van rendezve . Az új szolgáltató pedig most küldött egy 24 ezres számlát, holott mínuszban vagyunk, 575-ön állt az óra a hó eleji diktáláskor.)55 -ig van megállapítva. Holott még most is csak 658 on áll azóra. Már írtam email nekik, de nem tudom mikor válaszonak. Nagyon idegesít a dolog. Mi a véleményetek,2010. jan. 21. 12:17
1/3 anonim válasza:
Ezek ott csesznek ki velünk ahol tudnak. Ha nem bírsz velük fordulj a Fogyasztóvédelmi Felügyelőséghez. Minden Nagyobb városban van ilyen.
2/3 anonim válasza:
Ne hagyd magad,ne fizess amíg el nem magyarázzák,hogy pontosan miért kérik.
3/3 anonim válasza:
Levelezgetéssel nem mész semmire. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha személyesen bemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!