Nekünk most kb 100-110 m3 ment el... az 14300Ft. ha jól számolom. de én trükközök, úgy diktálom be hogy mindig 10-11 ezer legyen a számla.. 90nél nem diktálok sosem többet. Aztán majd minél kevesebb a fogyasztás annál jobban eloszlik... tehát most ebben a hónapban tuti nem fog elmenni 100m3 sem, de attól bediktálom a 90et addig amíg utol nem érjük magunkat. Ha utolérjük, újra előre diktálok és többet fizetek. Nekünk 3 konvektoros a házikónk. Van ahol nincs konvektor de azt kandallóval fűtjük. Nincs egybenyitva a lakás, csak már most mikor 0-ra levehetem a konvektort. Remélem segíthettem, TI?
2010. febr. 20. 14:17
2/14 anonim válasza:
17ezer volt az elmúlt 2 hónapban. 4helységet fűtünk, ebből 2 csak gyujtólángon van 2-t pedig néha-néha esténként felvesszük nagyobb gázra
2010. febr. 20. 14:18
3/14 anonim válasza:
Első vagyok csak az jutott eszembe h ez attól is függ mennyire szigetelt a lakás mennyire tartja a meleget, milyenek a falak, és hány lakás veszi esetleg körbe, tehát hány "nyitott" fal van. A mienk az vályog viszont belülről most be lett gipsz-kartonozva és 80centis falak vannak. :) jól tartják a hőt!
2010. febr. 20. 14:29
4/14 anonim válasza:
"90nél nem diktálok sosem többet. Aztán majd minél kevesebb a fogyasztás annál jobban eloszlik"
Ja, aztán majd jönnek leolvasni (évente egyszer), ami nálunk - nem véletlenül - márciusban van és kiderül, hogy 100-zal előbbre vagy.
2010. febr. 20. 15:44
5/14 A kérdező kommentje:
a miénk 40000ft, de van 2 kisgyerek rájuk kell a meleg
2010. febr. 20. 17:42
6/14 anonim válasza:
Sokan azért tudnak spórolni, mert reggel az egész család elmegy otthonról, és csak késő délután mennek haza, így napközbenre levehetik a fűtést. Ha otthon vagy kisgyerekkel, akkor viszont muszáj folyamatosan fűteni.
2010. febr. 20. 19:43
7/14 anonim válasza:
Nekünk 3 konvektorunk van, ezzel fűtünk kb. 80 m2-t. De napközben csak 1 megy 5-ösön, a többi csak gyújtólángon. Egész nap itthon vagyok kisgyerekkel, 20 foknál sosincs melegebb és így 40 ezer a gázszámlánk. Vicc :-((
2010. febr. 20. 20:55
8/14 anonim válasza:
A kisgyereknek nincs ruhája, vagy miért kell a meleg neki?!? 20 fok elég, persze fel kell öltöztetni! Bocs az offért.
2010. febr. 20. 22:05
9/14 anonim válasza:
"Kedves" előző! Van a kisgyereknek ruhája, sőt még enni is kap, képzeld! Nehogy már te döntsd el, hogy nekünk milyen hőmérséklet a komfortos. Ha nem lenne a gyerek, akkor is kevés lenne a 20 fok.
Imádom az ilyen embereket!
Én is bocs az offért...
2010. febr. 20. 22:34
10/14 anonim válasza:
Ugyanmár mit veszed magadra? Nem rád gondoltam, szerintem teljesen normális hőt tartasz, hanem azokra, akik gyerek miatt 27 fokban laknak. Na mindegy. Egyébként meg mindenki annak függvényében döntse el a kívánt hőfokot, hogy mennyire szimpi neki a 19 fok a 20 helyett, illetve a 35ezres számla a 40 ezres helyett.
És én is imádom az ilyen embereket, és megint bocs az offért.. ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!