Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hazamenni vagy maradni?

Hazamenni vagy maradni?

Figyelt kérdés

Nos 19 eves fiu vagyok. Nyaron utaztam ki Angliaba kezdetben csak nyarimunkara rokonomekhoz. Ugy terveztem hogy egyetemre hazamegyek de, sajnos par pont hijjan lecsusztam az ahitott gazdasagi karrol. Most szerencsere van allasom es elkezdtem egy 2eves info sulit. Par napja voltam otthon szuloknel baratnonel, baratoknal.Valami hihetetlen jóvolt. Most visszaterve valami elkepeszto honvagyam van. Minden hianyzik, baratnom szuleim mindenki.Valahogy azt erzem hogy 19 evesen, nekem nem ezt kell csinaljam hogy tanulok es dolgozok. Most ugyerzem hogy tavasszal haza megyek ujraerettsegizek es ujrafelveteliznek. Emelett egy nyelvizsgat is raknek. Rengetegen mondjak hogy kulfoldon jobb, de ha ki se probaltam az itthoni eletet akkor nem tudom eldonteni.

Lehetseges hogy nehezebben fogok elni, de legalabb boldogan. Szoval szerintetek ez az eros honvagy atmeneti vagy szerintetek is megkene probaljam otthon

2014. szept. 23. 10:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Vasárnap volt 26...tegnap ment vissza.
2014. szept. 23. 13:27
 12/15 anonim válasza:
Gyere haza, a diploma az kell, utána is ki tudsz menni dolgozni, ha annyira ki akarsz menni...
2014. szept. 23. 13:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a tanacsokat :))
2014. szept. 23. 15:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 1-2 évet mindenképp kint lennék, ha azalatt tudnék rendesen spórolni. Azt, hogy fősuli előtt, vagy után, azt nem tudom. Viszont megéri rövid időre kint maradni, mert ha utána végleg hazajössz, már lesz miből kiindulnod, lehet hogy összegyűjtesz egy kis alappénzt egy kis lakásra, vagy ilyesmi. Én is itthon képzelem el az életem, de 1-2 évig összeszorítanám a fogaim kint, hogy aztán itt kiindulhassak valamiből.
2014. szept. 23. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
39%
Gyere haza, próbáld meg újból az egyetemet, utána is kimehetsz, már idősebb, érettebb korban pár évre, akkor talán jobban elviseled a kint létet. Ha nem sikerül az egyetem, menj ki újból, csak azért, hogy megtanuld a nyelvet, és gyűjts pénzt, de utána mindenképpen gyere haza: 3-4-5 év múlva.
2014. szept. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!