Így érdemes maradni vagy inkább külföld? Melyik lenne jó döntés?
Figyelt kérdés
Van egy saját lakásunk(60nm),autónk is van,az is hitel mentes,nem kell hitelt fízetnünk csak a rezsit.Ketten keresünk kb 300 ft-ot.Valamiért még is azt érezzük hogy nem szeretnénk hosszabb távon itt maradni.Már régóta tervezgetjük hogy megyünk külföldre,most lenne egy lehetőségem menni,de ahhoz 2-3 hónapra nélkülözni kellenne egymást és ebben a 2-3 hónapban 2 hetente tudnánk találkozni.Egyenlőre csak nekem lenne munkám,abból a fízetésből még így is félre tudnék tenni hogy hetente vagy 2 hetente hazajárnék.Szóval még így is 150-200 ezer pluszban lennénk,ha minden jól menne,mint kettőnknek lenne munkája.
Nem ez dönti el a döntésem,de kiváncsi vagyok ti hogyan döntenétek?Valahogy nem motívál már itt ezek ellenére semmi.Gyerek még nincs.
2014. aug. 26. 11:01
1/3 anonim válasza:
ha biztos, hogy neki is lenne 2-3 hónapon belül munka, akkor belevágnék
2/3 A kérdező kommentje:
* 300 ezer ft-ot
2014. aug. 26. 11:06
3/3 anonim válasza:
Én kicsi koruk óta úgy nevelem a srácaim,hogy kifelé innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!