Ha felmászok a tetőre, elbírnak a cserepek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem kell semmi olyanra számítanom, hogy elkezdenek kicsúszkálni a talpam alól?2014. szept. 14. 16:38
11/13 anonim válasza:
En majdnem mindennap tetokon rohangalok. A lenyeg,h a cserep ne legyen nedves,es gummitalpu cipobe/csizmaba legyel.a sarkokra ne lepjel,az egyensulyt probad elosztani. Ja es en nem kotom ki magam semmivel,de ez csak az en tapasztalatom (8 eve csinalom)
12/13 anonim válasza:
Aki tetőre mászik, kösse ki magát biztonságosan egy kötéllel.
13/13 anonim válasza:
Rossz esetben nem a cserép csúszik ki a talpad alól, mert az fix, hanem a talpad csúszik le a cserépről.
3 éves tető garantáltan nem fog beszakadni alattad, főleg, ha a szarufák fölött lépkedsz.
Azért egy-két kisebb megcsúszás nálam elő szokott fordulni a gumitalp ellenére, és ha mászásnál nem is vagyok kikötve, de ha valahol nekifogok valamit csinálni, akkor ott legalábbis van egy kötél, hogy el tudjam kapni szükség esetén.
Cserepet felhúzni nem csak a te oldaladon lehet, hanem ha a felső szélen dolgozol, akkor a túlsó oldalon, és átdobod a kötelet a te oldaladra. (Ebbe viszont csak muszájból lehet kapaszkodni, mert a kúpot elmozdíthatod.)
Olyan is volt már, hogy a kéményen vettem körül a kötelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!