Ha felmászok a tetőre, elbírnak a cserepek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem kell semmi olyanra számítanom, hogy elkezdenek kicsúszkálni a talpam alól?2014. szept. 14. 16:38
1/13 anonim válasza:
Az függ a cserepek állapotától és hogy jól vannak e felrakva. Én eddig ahányszor kimásztam sose volt ilyen, de azért nem árt ha kilógatsz egy kötelet kapaszkodni.
2/13 A kérdező kommentje:
3 éves az egész ház, a cserepek elég erősnek, stabilnak tűnik, de nem értek nagyon hozzá.
2014. szept. 14. 16:44
3/13 A kérdező kommentje:
*tűnnek
2014. szept. 14. 16:44
4/13 anonim válasza:
akkor nem hiszem, hogy kicsúszkálnak, nyugodtan kimászhatsz de egy kötelet amibe mindig kapaszkodsz lógass ki
5/13 A kérdező kommentje:
nem nagyon tudom honnan kilógatni, mert nem az ablak alatt, hanem az ablak felett szeretnék ténykedni
2014. szept. 14. 16:51
6/13 anonim válasza:
Hát, attól még, hogy csak három éves a ház, a cserepek lehetnek rosszul feltéve, bár az talán már egy nagyobb viharnál kiderült volna. Hát... szerintem próbáld meg, de azért legyél óvatos. :D
7/13 A kérdező kommentje:
okés, az leszek :))
ha nem sikerül, majd kiderül a Híradóból
2014. szept. 14. 16:54
8/13 anonim válasza:
Akkor az ablak feletti részen ahogy kilépsz tolj fel egy cserepet és valahogy akaszd be a kötelet
9/13 anonim válasza:
Ilyen esetekre van a tetőlétra.
10/13 anonim válasza:
Vegyétek videóra, ha nem jön össze, legalább a youtubeon híres leszel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!