Ha tűzlétrákon felmászok épületek, boltok tetejére annak milyen következményei lehetnek? Csak fotóznék, semmi rongálás. Illetve mennyire figyelnek ilyenre a biztonságiak?
Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 21:13
1/9 anonim válasza:
Ha felhúzol egy Pókember jelmezt akkor tuti elvitetnek.
2/9 RRR válasza:
ha macerás épületre tévedsz akkor megrángatnak
amúgy elkönyvelik,hogy dilis vagy
de ezt megelőzően talán kérj engedélyt
3/9 anonim válasza:
Nálunk hol vannak ilyenek?
Még nem láttam!
5/9 anonim válasza:
Mi újév napján (kb. 10-12 éve) felmásztunk az egyik hipermarket tetejére. Éppen esett a hó, így a buliból hazafelé haladva kitaláltuk, hogy milyen jópofa lenne, ha másnap hóemberek üdvözölnék a vásárlókat a cég lógója mellett. Neki is álltunk a hóemberek építésének, amikor megjelent a biztonsági őr. Csak a jóindulatának volt köszönhető, hogy nem lett rendőrségi ügy belőle. Amúgy nagy hülyeség volt részünkről is, mert simán leeshettünk volna a tetőről, mert semmi védőkorlát nem volt.
6/9 A kérdező kommentje:
De gondolom sokan voltatok és ordibáltatok. Ha egy ember szépen csendben felmegy pár másodperc alatt akkor nem valószínű, hogy észrevesz.
2014. aug. 17. 21:49
7/9 anonim válasza:
Köszi!
Így már rémlik!
De ezt is csak gyárak, nagyüzemek oldalán láttam!
8/9 anonim válasza:
Kérdezd meg, mond,hogy hobbi fotós vagy, és pár képet szeretnél csinálni.
9/9 anonim válasza:
Én lelöknélek és azt mondanám, hogy rituális öngyilok történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!