Hogy kell a mosogepet ecettel vizkomentesiteni?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy ecettel is lehet, de megis milyen koncentracioban?vagy tomennyel?Es milyen gyakran kell?2010. jan. 15. 20:56
1/3 anonim válasza:
A mamám évente egyszer egy üveg ecetet (bolti zöld flakonos) beleönt a mosópor helyére, és nyomat egy sima programot (30-40 fok). A szerelő javasolta neki calgon helyett. Hogy szagot mennyire hagy nem tudom, de én szoktam 90 fokon ruhát festeni gépben, és annak semmi nyoma nem marad
2/3 anonim válasza:
Én nem mosom külön a gépet.Minden mosáskor az öblitő helyett 20 %-os ecetet teszek a tartályba.A ruhák is fehérebbek lesznek,a mosógép sem lesz vízköves.A ruháknak friss illata lesz.Igaz én nem szeretem a ruhákon és a lakásban sem a mesterséges illatokat.
3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat
2010. jan. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!