Milyen mosógépet ajánlotok? Kinek mi vált, vagy nem vált be? 6 fős családnak kellene, tehát nagy igénybevételnek lenne kitéve (most is megy minden nap)
Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 14:40
1/5 anonim válasza:
Nekünk Bosch van, az elég jól bírja. Mi is hatan vagyunk, megy minden nap :D
2/5 anonim válasza:
Bocs, mosogatógépet olvastam :D
Mosógépről nem tudok nyilatkozni, én a Hajdu Energomat Thermalra esküszöm, de tudom, hogy az ma már nem divat.
3/5 anonim válasza:
Valóban,a régi magyar mosógépek nyűhetetlenek,(nekünk is az van,kb 30 éve,és még mindig tökéletes)viszont energiazabáló,csúnya és hangos.Ja,és vizet is rengeteget fogyaszt.Azt tudom tanácsolni,hogy ha teheted,felültöltőset vegyél,és semmiesetre se olyant,amiben úgynevezett súlyautomatika van,mert ez azt jelenti,hogy a mozgás kiegyensúlyozására nem csak a mosógép aljában helyeznek el betontömböket,hanem felül is.Ez nem lenne baj,csak a használat során a rázkódás miatt ezeknek a felső súlyoknak a felfüggesztése kirázódik,a súly pedig leesik,persze rá a dobra és mindenféle elektromos részre. Én legalábbis sajnos így jártam,az egy elöltöltős Whirlpool gép volt.A szerelő pedig azt mondta,hogy ez nem egyedi eset.
4/5 anonim válasza:
Nézz körül Bosch és AEG típusok között, minőségi gépek
5/5 A kérdező kommentje:
Most is felültöltősöm van, igaz ez csak max. 5 kgs, és lassan cserélni kell majd; ezért is érdeklődöm a tapasztalatokról.
Valami olyat szeretnék, ami víztakarékos, mert 1130 Ft a víz köbmétere nálunk.
Vagy érdemes gőzmosógépet venni, azzal sokat lehet spórolni?
2010. nov. 18. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!