50 -60 négyzetméterre 4 tagú családnak villanybojlerrel mennyi a havi villanyszámlája?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 15:12
1/11 anonim válasza:
honnan tudjuk, h ti mennyit fürödtök stb...??
már bocs...
2/11 A kérdező kommentje:
én csak egy átlagot kértem.mert most gáz bojlerünk van rengeteget fogyaszt így gondoltam át térünk áramra.mosogatók 2 szer meg napi egy fürdés 4 ünknek.
2011. jan. 7. 15:46
3/11 A kérdező kommentje:
kb kértem nem pontosan így is tudok viszonyítani.
2011. jan. 7. 15:47
4/11 anonim válasza:
Átfolyós gáz nem lenne jó? A gáz mindig olcsóbb lesz a villanynál, mert gázból (is) állítják elő az elektromos áramot.
Mi 3-an vagyunk és átfolyós rendszerű, gáz üzemű a vízmelegítőnk. Napi kb 1m3 gáz megy el meleg vízre. Azaz havi kb 4000Ft.
5/11 anonim válasza:
Mi 14 000 fizetünk 120 l boylerrel,és mosogatógéppel.(a mosogatógép óta kevesebb lett)
Ennek kb fele a boyler fogyasztása.Nem olcsóbb így sem sztem.Esetleg egy kisebb,újabb boylerrel.
(2 felnőtt,2 gyerek,50 nm,)
6/11 anonim válasza:
Nekünk volt villany, most egy átfolyós gázbojler van és lényegesen kevesebbet fogyaszt (3 fő).
Előtte havi 5000 volt (4 éve), most 3000 környékén van és mindig van melegvíz.
7/11 anonim válasza:
De mekkora sügér vagy sokan a fél karjukat odaadnák ha villanyról áttérhetnének gázra hogy olcsóbb legyen.Te meg...pfffff számolj utána 1 m3 gáz mekkora energiát ad meg 1 kwh áram és melyik mennyibe kerül
8/11 anonim válasza:
Megnézed, hogy mennyi a villany bojler fogyasztása és kiszámolod. Minden család máshogy fogyaszt. Sok függ attól is, pl. hogy mennyit megy a mosógép, mosogatógép, hány hűtő van, milyen fogyasztással, milyen tv van és mennyit nézik, egy lcd is elég sokat fogyaszt, meg számítógép, stb. Ezek elég egyedi dolgok.
9/11 A kérdező kommentje:
na tudod ki a sügér édesem a felmenőid na azok azok voltak ha ilyen bunkó vagy ne válaszolj te parasz.t .
2011. jan. 8. 15:52
10/11 A kérdező kommentje:
a többieknek köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 8. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!