Dél budai, budapest déli vonzáskörzetében lakók! Ajánlanátok olyan kertes házas, kisgyerekes családnak való környéket ahol érdemes házat keresni?
Figyelt kérdés
Légyszi úgy irjátok le hogy rá tudjak keresni a neten.
Olyan részen keresek ami nem túl drága, kicsi a forgalom, de ha lehet van közeli játszótér,ovi. A férjem budaörsön dolgozik,közelebb akarunk menni, de az örült drága hely.
2011. jan. 4. 23:30
1/3 anonim válasza:
Mi nem rég költöztünk a 2.kerületbe.Biztonságos,csendes,van bölcsi,ovi,suli és a Moszkva tér is csak 10 percre van.Az emberek előzékenyek,ilyet még sehol a városban nem tapasztaltam.Sok gyermekes család lakik a környéken.A játszóterek igényesek.
2/3 anonim válasza:
nézzétek meg Nagytétényt. kicsit posszant környék, én spec pont azért gyűlöltem mert kint van a halál faxán, és busszal egy óra volt bejutni a városba, de gondolom nektek mások a preferenciáitok.
nos, vannak játszóterek, boltok, bölcsi, ovi áltsuli.
közel van a Campona, tesco.
ha a férjed kocsival a jár, akkor hamar be tud érni melózni.
nézd meg ezeket, nem tudom, hogy neked hol kezdődik a drága...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, főleg a linket!
2011. jan. 5. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!