Mivel tarthatnám szárazon a hűtőt és a mosógépet?
nem tudom mennyi ideig tart a felújítás és milyen mértékű lesz de a hűtőajtót hagyd nyitva és úgy fóliázz meg a mosógépajtót is.
mondjuk én csak letakartam fóliával és lazán az alján odaragasztottam a fóliát,hogy azért a levegőcsere legyen ott is.
ipari mennyiségű por csak nem lesz nálatok hogy totál légmentesnek kéne lennie.
Esélytelen úgy kiszárítanod, hogy ne tudjon penészedni. A hűtőben ételek voltak, azaz tele van az ételek mikroorganizmusaival.
A mosógépet egyszerűen az utolsó két napban ne használd, és hagyd nyitva, abban nincs szerves anyag. Kivéve ha öblítőt használsz, akkor be fog penészedni.
A legokosabb, ha inkább kicsit nyitva hagyod mindkettőt. Igaz, így bemegy a por, viszont azt még mindig sokkal könnyebb kitakarítani, mint a penészt. A mosógépben egyszerűen indíts majd egy üres mosást, vagy akár csak öblítést, a hűtőt meg mosd ki és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!