21/32 anonim válasza:
A Volánbusz járataival 30-40 perc alatt be lehet érni Budapestre, sokkal jobbak, mint a BKV. Budapest akkora, hogy városon belül akár egy órát vagy még többet utazhatsz a munkahelyedre. Például ha Békásmegyeren laksz, Soroksáron dolgozol, az másfél óra oda és vissza is annyi. És mindig van valami, felújítás, baleset, hóvihar, akármi, ami miatt még lassabb a közlekedés.
22/32 anonim válasza:
Előző: ez nagyon fals, amit mondasz. Igen, Békásmegyerről szr átmenni Soroksárra, de ha mondjuk Vácott laksz, vagy Őrbottyánban, akkor is szr. Persze, ha Gyálon vagy Ecserben, akkor annyira nem.
23/32 anonim válasza:
Békásmegyeren dolgozom és Tahitótfaluban lakom. Sokkal jobb itt, mint amikor Óbudán laktam, a zajos Pacsirtamező utcában.
24/32 anonim válasza:
Szerintem a falu sokkal jobb, mert ott nagyobb a csend. Már amelyik faluba. De a városba sokkal elérhetőbb több dolog
25/32 anonim válasza:
23-as te a Fair Rent-nél dolgozol ?
26/32 anonim válasza:
Falu. Imádok vezetni, és itt ahol lakunk, van egy 300 hektár "senkiföldje", ahol lehet csapatni, gyümölcsöt, tonnányi gyógynövényt szedni. Kiállhatsz a dombtetőre légpuskával seregélyre vadászni. Évente csak 1 rendőrautó jön, az is kizárólag falunapra, mert annyira nem történik semmi. Tiszta a levegő, csönd van, ha meg eksön kell, akkor egy óra vezetésre van Pest. Maga a tökély.
27/32 anonim válasza:
A falu nekem jobb. Nincs zaj bűz. A falu nem azt jelenti hogy tehén trágya szag terjeng mindenfele mint azt előttem írták és alkesz sincs több mint Pesten. 5 percre a pecahely de ha kell itthon a saját kerti tavamba is becájgolok. Boltba van minden. 3fagyó tele tyúkkal disznóval hallal stb. Gyümölcs zöldség korlátlan mennyiségű. És kis koromban se zavart hogy csak 1 ovoda vagy iskola van. A komolyabb tanulmányokat úgy is máshol kell végezni. Most épp esik de ha eláll megyek gombát szedni.
28/32 anonim válasza:
A kérdéstől függetlenül, a falun nincs bűz kijelentéssel erősen vitatkoznék... Legalább olyan büdös van egy faluban (disznó, tehén szar szag ötvözete) mint a körúton Pesten...
29/32 anonim válasza:
Attól függ, hol van az a falu, Magyarországon sok helyen nem is tartanak állatokat, legfeljebb baromfit. A kakaskukorékolást meg ki lehet bírni.
30/32 anonim válasza:
Falu, pár km-re várostól az a legtutibb, mert ha kell valami még biciklivel is bemehetsz a városba, de közben nyugodt csendes helyen élsz. Számomra ez a nyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!