Az építési törmeléket beleraknátok egy a saját
telketeken ásott lyukba?
Figyelt kérdés
Van, aki ezt tanácsolta nekem konténer helyett. Igaz hogy jóval olcsóbb megoldás, de engem zavarna a tudat, hogy ott van.
2010. jan. 8. 13:15
1/10 anonim válasza:
Valóban olcsóbb, de ilyenen ne spórolj!!!
Bármikor ha ültetni akarsz, 'beleütközöl', gondolok itt fákra, amit mélyebbre kell ásni, de elég csak a csatornázásra gondolni, bármikor adódhat probléma, ami miatt ásni kell, hát nem kellemes ilyen "földben"... Szerintem!
2010. jan. 8. 13:22
2/10 anonim válasza:
A gödörből kiszedett földdel mit csinálsz? Ásol neki egy másik gödröt? Tútóttuk, rátóttuk!!! :)
2010. jan. 8. 13:25
3/10 anonim válasza:
Engem is zavarna,és nem tenném!
2010. jan. 8. 13:27
4/10 anonim válasza:
csak olyan helyre, ahol felette betonozás lesz, járda kocsibeálló, ilyesmi.
2010. jan. 8. 13:31
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem sem szimpatikus ez a megoldás, ezért kérdeztem. Pedig már több helyről hallottam, hogy ilyet szoktak csinálni.
A kiásott 1-2m3 földet tudnám hova rakni, ha csak erről lenne szó, mert egy részt úgyis fel kellene tölteni.
2010. jan. 8. 13:32
6/10 anonim válasza:
Igen, szoktak ilyet csinálni, általában az igénytelen emberek. Mint a házunk előző tulajdonosa, aki mindent "eltemetett", utánfutót, sittet, fürdőkádat.
Egy évembe telt, mire kiástam mindent.
2010. jan. 8. 13:38
7/10 anonim válasza:
mi is a kocsibejáró és járdák alá tettük + van egy több mint 30 nm2 teraszunk és az alá, na az beevett mindent, egész építkezés alatt nem kellett konténer. és igen mi ezzel is spóroltunk, mert nem volt mindegy, ahol tudtunk faragtuk a költségeket. a kiásott föld nálunk nagyon jól jött, mert termőföld, jó minőségű, feltöltésre használtuk és befüvesítettük.
2010. jan. 8. 13:41
8/10 anonim válasza:
az első válaszadóval 100%-ban egyetértek.
Én még az utolsó lepotyogott szöget is összeszedtem, nemhogy elássam a törmeléket!!Még a fű sem nő olyan szépen, ahol törmelék van alatta!De tényleg!!
2010. jan. 8. 13:42
9/10 anonim válasza:
Ha készülsz melléképületet csinálni a közelgő 1-2év alatt, és hajlandó vagy addig kerülgetni, akkor tartsd meg, az alapjába beleteheted, vagy nagy terasz alá is. Kocsibejáró alá is. De a földbe ne ásd! Veszélyes hulladéknak minősül az építési törmelék. A "Földet unokáinktól kaptuk kölcsön!" Gondolj erre, és tényleg nem lesz szép felette a kert, még a fű sem. Ne szennyezd a talajt! A beton, tégla nem bomlik le. A konténert lehet 3 napra rendelni, ha esetleg van más hulladék is, vagy szomszédokkal összefogsz, már megéri.
2010. jan. 8. 14:28
10/10 anonim válasza:
Nem. Ki tudja, hogy mit akarsz még később. Aztán meg ha ültetsz a környékére egy fát, és az azért fog kipusztulni, akkor utólag már hiába bosszankodsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!