Ki hány évesen vett saját lakást vagy házat hitel nélkül? és saját erőből vagy szülői segítségből?
30 évesen - önerőből vettem egy telket és felújítottam a rajta lévő öreg házat a két kezemmel kölcsönök nélkül.
Ez még most is tart és még csak 15 éve csinálom - de legalább nem terrorizálnak bankos behajtók.
Vegyél egy olcsó telket - bárhol.
Ne vegyél fel hitelt inkább keress külföldön munkát amiből pár év alatt építhatsz egy kisebb házat amit idővel bővíthetsz vagy nagyobbra cserélhetsz.
A faház (rönkház) nem a felső tízezer kiváltsága hanem a legelérhetőbb (és nem gyengén ütős) megoldás.
Adok egy jó tippet. 40m2 3.5 millából vagy közel 200m2 10-ből több mint jó ajánlat.
Hajrá !!
:))
22 évesen kötöttem egy életjáradéki szerződést, havi 20.000 Ft fizetésből havi 6000 Ft-ot fizetve, 115.000 ezerért vettem meg az akkor önkormányzati lakást, 31 nm-t, 1.5 szobást, majd 29 éves koromban halt meg a néni.
6.5 millióért adtam el.
Ez volt az önerő a mostani lakásomhoz, de ezen már van hitel. (De még a "legjobb kondíciós, forintalapú-, 2002-es feltételű Forrás hitel.)
- 22 évesen öröklés + 1/5 rész vásárlás, 1 millióért, kp.
- 29 évesen a fentit eladtuk + 4.5 millió hitel, mely 3ésfél év múlva lejár (most 35 vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!