Az már többször előfordult velem,hogy a szennyes ruhát a hűtőbe tettem,de tegnap olyat csináltam,amit eddig még nem.Ebéd után a megmaradt kaját betettem a hűtőbe.Este a férjem evett volna belőle,és hiába kereste,majd kerestük a frigóba nem találtuk.Nem tudtam mire vélni a helyzetet,talán ennyire "hülye " lennék és nem is maradt kaja,esetleg én emlékszem rosszul.Rámolom el a száraz edényeket,és a szekrénybe gondosan ,szépen be volt téve a déli maradék.
Van akivel történt már ilyen,vagy hasonló?
Azt tudom,hogy kicsit szórakozott vagyok ,na de ennyire?
Én a szennyes bugyimat dobtam bele a wc-be. Egyszer olyan is volt, hogy kimertem magamnak az ebédet, letettem az asztalra és megálltam a konyha közepén, hangosan felszólaltam: Most mit csináljak? Anyám szólt nekem, hogy enni kellene talán. Nem tudom, mitől lehetnek ezek a dolgok, de valamelyik tud vicces lenni. :)
2009. dec. 29. 10:56
12/18 anonim válasza:
Nekem olyan volt, hogy borotvakrém helyett fogkrémet kentem az arcomra...:)
2009. dec. 29. 10:57
13/18 anonim válasza:
Ezek pillanatnyi elmezavarok!Mikor az ember anya elfárad, és pillanatra összezavarodik!Aztán kitisztul minden és megy minden tovább!Ez a túlfeszített napok, állandó pörgés miatt van!Én a párom karácsonyi ajándékát nem találom!A gardróbba tettem(legalábbis azt hiszem), de ott nincs!Majd meglesz!De volt nálam is hogy csetres tányér a hűtőben vagy kanál a kukában, joghurtos pohár a mosogatóban, stb!
2009. dec. 29. 11:19
14/18 anonim válasza:
Nálam is mindig van ilyen.
Kulcs be a hűtőbe induláskor meg órákig kerestem.
Lámpa felkapcsoltam amikor a tv-t akartam bekapcsolni.
Kerestem a fésűt,kanalat stb.-t pedig a kezembe volt.
Napszemüveget kerestem amikor rajtam volt.
Joghurtosat is csináltam már.
Mélytányérba öntöttem narancslevet...
Nem is kel mondanom hogy mindig fáradt voltam, rohantam valahová vagy stresszes voltam amikor ezek történtek.
2009. dec. 29. 11:29
15/18 anonim válasza:
Hát a szennyest a hűtőbe tenni az már nem szórakozottság...
Én a TV távirányítót tettem a hűtőbe múltkor
2009. dec. 29. 11:31
16/18 anonim válasza:
Velem is volt már, hogy joghurtos dobozt a mosogatóba, a kanalat pedig a kukába dobtam. Olyan is, hogy kerestem a szemüvegem, aztán végig rajtam volt. De volt ez távirányítóval, tollal és még sok mindennel, hogy kerestem és közben a kezemben volt. De akkor is öcsém viszi a pálmát. Éjszaka felébredt, felkelt és elkezdett a szobában körbe-körbe rohangálni. Kb 1 percig csinálta ezt mire meguntam és megkérdeztem, hogy hát mégis most mi van. Erre azt mondta, hogy wc-znie kell :D
2009. dec. 29. 11:41
17/18 anonim válasza:
Ne aggódj, ez tényleg figyelemzavar! pihenj többet. Az agy nem számítógép, több a terhelése, ráadásul tévedni is szokott. Emlékszem, amikor óvodás voltam képes voltam a pizsamámra rávenni a rendes ruhát, és úgy mentem el oviba, na meg a joghurtos dolog velem is majdnem megtörtént de gyorsan kapcsoltam. De van olyan is hogy éjszaka gondolkozok egyszerre 2 dolgon és pl az egyikről a másikra rátérek az első gondolatot komolyan mondom de 50 másodperc alatt elfelejtem.. és utána jut csak eszembe. Mókás dolgok történnek az emberrel.. :)
2009. dec. 29. 12:16
18/18 anonim válasza:
Sokunkkal előfordul ilyesmi. A napokban történt velem, hogy: Egyik kezemben a mobiltelefon, amin épp beszéltem, a szabad kezemmel pedig szintén ezt a telefont kerestem mindenhol a lakásban. Percek múlva mikor kapcsoltam, hogy épp a fülemen van, megszólaltam, hogy de hülye vagyok. A vonal másik végén megkérdezték miért? Elmondtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!