Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ennyire szórako...

Csak én vagyok ennyire szórakozott?

Figyelt kérdés

Az már többször előfordult velem,hogy a szennyes ruhát a hűtőbe tettem,de tegnap olyat csináltam,amit eddig még nem.Ebéd után a megmaradt kaját betettem a hűtőbe.Este a férjem evett volna belőle,és hiába kereste,majd kerestük a frigóba nem találtuk.Nem tudtam mire vélni a helyzetet,talán ennyire "hülye " lennék és nem is maradt kaja,esetleg én emlékszem rosszul.Rámolom el a száraz edényeket,és a szekrénybe gondosan ,szépen be volt téve a déli maradék.

Van akivel történt már ilyen,vagy hasonló?

Azt tudom,hogy kicsit szórakozott vagyok ,na de ennyire?

2009. dec. 29. 07:40
1 2
 1/18 dóriyyi ***** válasza:
93%

Hú hát ez vicces. Velem még nem fordult elő ilyen!

De amúgy most is azt írtad, hogy ebéd után a megmaradt kaját betettem a hűtőbe.

Nem a szekrénybe??

2009. dec. 29. 08:12
 2/18 A kérdező kommentje:
Azért hűtőt írtam,mert oda akartam tenni,és akkor azt is hittem,hogy ott van.
2009. dec. 29. 08:22
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát huh hála nem csak velem fordul elő ilyesmi. Joghurtot megettem a kanalat bedobtam a kukába az üres poharat a mossogatóba, Szóval ennyi kell az élethez:-))
2009. dec. 29. 09:06
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Nyugi, néha én se vagyok észnél és csinálok hülyeségeket. Nekem olyankor máshol jár az agyam, nem Téged is vmi más foglal le ált-ban?:)
2009. dec. 29. 09:11
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legtöbbünkkel történik ilyesmi néha... a múltkor két napig nem találtuk a kenyeret, amit vettem. Persze vettünk másikat, de a régi is előkerült: szépen, akkurátusan becsomagolva ott volt a mosogató alatti szekrényben, ahol a tisztítószereket, papírtörlőket tartom. Hogy került oda, máig sem tudom, alighanem máshol járt az eszem, amikor pakoltam.

Olyan is volt már, hogy hetekig 14 órát kellett dolgoznom, még hétvégén sem volt szabadnapom - akkor meg reggel beültem a fürdőkádba, hátha a fürdéstől felébredek és úgy döntöttem: hajat is mosok. Szépen besamponoztam a hajamat, dörzsölgettem egy darabig és csodálkoztam, hogy nem habzik... akkor vettem észre, hogy én a száraz fürdőkádba ültem be hajat mosni, fürdővizet egyáltalán nem engedtem magamnak. :) Előfordul az ilyesmi.

2009. dec. 29. 09:27
 6/18 anonim ***** válasza:
86%

Mentem a barátomhoz, és anyu kitette a szemetet, hogy vigyem le... Levittem, és a szemetesbe dobtam a szeméttel együtt az ajándékot is:D

Bár pár méter után gyorsan észbe kaptam, és kikukáztam onnan=)

2009. dec. 29. 09:38
 7/18 A kérdező kommentje:

Én is indultam el télen,hóban papucsba dolgozni....

Azért egy kicsit nyugtató,hogy mások is vannak így.A férjem azért sokszor kiakad ezeken a dolgokon.Mintha ő "tökéletes" lenne.Bár ilyeneket nem csinál mint én,hozzáteszem szerintem a pasik egyszerre csak egy felé tudnak koncentrálni.míg mi nők akár több felé is figyelünk.Nyilván ezek okozhatják ezeket a szerintem jópofa helyzeteket.

2009. dec. 29. 09:41
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Arra tudok gondolni, hogy túl vagy terhelve. Én akkor szoktam ilyeneket csinálni, amikor sok a stressz, mindenhol csak a feladatok várnak rám. Amikor nyugis az életem, nagyon ritkán történik ilyesmi.

Saját kalandok: mosógépbe pakoltam a ruhákat, szépen szétválogatva. Amikor lejárt a program, teregetnék és mit látok: nagyjából a fele hófehér(volt :=) ), a többi színes! Valamikor a fele pakolásnál "bekattantam" és a másik kupacot raktam tovább :=).

De volt már, hogy a kaját betoltam a sütőbe, órát betekertem, de nem kapcsoltam be a sütőt. Megterítettem, 10 perccel ebéd előtt csörög az óra, nézem a kaját, tök nyers volt! Szegény család, csak rántott sajtot kapott, az hamar kész van! :=)

Szerintem mindenkivel előfordul ilyesmi, nem kell aggódni!

2009. dec. 29. 10:04
 9/18 anonim válasza:
100%
Én is voltam már így. Kinyitottam a mikrót, 'beleraktam' a kaját, bezárom a mikróajtót. Lejár. Kinyitom a mikrót... hol a kaja???? 10 perc múlva megtaláltam a hűtűben. :D
2009. dec. 29. 10:24
 10/18 anonim válasza:
54%
Azért a szennyest a hűtőbe tenni már több, mint szórakoztottság..
2009. dec. 29. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!