Szoktatok félni amikor vihar van?
Figyelt kérdés
Én mindig attól félek hogy leviszi a szél a házunk tetejét és betöri az ablakot :S:S:S2009. dec. 28. 21:52
12/23 anonim válasza:
hát előző életemben valószínűleg én kutya lehettem, mert viharban legszívesebben nyüszítve bújnék a fotel alá... csak nem férek be, meg hát a családom is hülyének nézne.
14/23 anonim válasza:
Én is sokszor félek. De nem tudom, miért. Csak olyan sok rosszat lehet hallani, hogy a vihar milyen károkat okozott... :S
15/23 anonim válasza:
Általában én sem félek, de a szépsége nagyon meg tud ragadni. (Anyukám viszont nagyon félős. Nem csak vihartól, egy csomó mindentől. Betörők, ilyesmik.)
16/23 anonim válasza:
Nem, általában az ablakból nézem az eseményeket.
17/23 anonim válasza:
Én szeretem az esőt és a vihart. Ha nappal van akkor végignézem az ablakból :)
18/23 anonim válasza:
én csak kiskoromban féltem, ma már nem:)
17/L
19/23 anonim válasza:
én is attól félek, hogy elmegy a netem :-)))
20/23 anonim válasza:
Én magától a vihartól nem félek, csak attól, hogy vkinek baja esik. A kuytunak kint, vagy a macseknak. Viszont Görögországban voltunk a nyáron, és ott volt egy nagy vihar, és ott egyáltalán nem féletm, mert tudtam, hogy itthon nem esik és biztonságban van mindenki:) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!