Nem szoktatok félni amikor főztök lapon pl. : olajos dolokat hogy felgyullad vagy volt már ilyen?
Figyelt kérdés
2011. júl. 21. 15:53
1/3 anonim válasza:
Nem volt.Az olajban való sütés tényleg veszélyes.Ha túl melegszik és kigyulladna azonnal fedöt rá!!!
2/3 anonim válasza:
nem. Én attól félek mindig hogy lecsúszik a tűzhelyről a serpenyő és rámborul az olaj.
3/3 anonim válasza:
Én ettől sosem féltem. Viszont attól igen, hogy fröcsköl, és a szemembe csap. Egyszer a paprikás krumpli lövellt a szemembe Nem mellé, pont oda, pedig még szemüveg is volt rajtam. Az ilyen ételek mindig oda céloznak, és mivel nem látok jól, én ettől félek nagyon, a gyulladástól nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!