Mi van, ha a kéményseprőt nem engedem be?
3 éve vettem a lakást, még kéményseprő nem járt bent, de most bedobtak egy második értesítést, hogy jönnének munkanap, munkaidőben, hát nem fogok ezért kivenni szabit az biztos. A másik, hogy nincs kéményem, amit megnézzenek.
Kérdésem, hogy mivan, ha nem jut be másodszor sem? Simán lehet, hogy ebben a két hétben, amikor az első meg a második volt, mondjuk nyaraltam, hamár a dolgozást nem fogadják el?
3. időpontért fizetni kell, de miért fizetnék, mikor nincs is kéményem?
De tegyük fel, hogy mégis kijön, megnézi, hogy nincs kéményem, akkor elmegy ingyen, vagy kell ezeknek fizetni? A semmiért?
felhívtam őket, mondtam nincs kémény, asszondja, de van, minden házban van kémény, max befalazták, mondom hát én nem tudom, de én semmi kéménylyukat nem látokd, dede, akkor is van.
És ha én mondok időpontot, akkor pénzért jön ki már a kiszállásért is fizetni kell. És aztán eljátsszák majd évente, ahogy olvastam a neten, mert nem rögzítik, hogy nincs kémény sehol
Én is úgy járnék el, ahogy a #6. válaszoló. Jegyzőkönyvbe vetetném a megérkező kéményseprővel, hogy a kémény használaton kívüli. Ha van egyáltalán.
Ha ez megvan, akkor kivesznek a rendszerből, de ehhez egy telefonhívás nem elég, bemondásra ezt nem teszik meg. Ehhez a kéményseprőnek be kell jutni hozzád, hogy személyesen győződhessen meg a tényekről.
Azt érdemes tudni, hogy egy ideje hatósági jogkörük van - amióta jónéhány szénmonoxid mérgezéses haláleset történt sz@r kémény miatt.
Villannyal fűtesz, hogy nincs kéményed?
konvektorom van, de parapetes, egyből megy kifelé az udvarra, ahhoz meg sok köze nincs, az a gázművek reszortja lesz megnézi 2018-ig valamikor.
Egyébként ja, az lesz, rámegy 4 órám vagy egy napi szabim, de akkor hazamegyek, de nagyon nem értek egyet ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!