Ha nem engedtem be a kéményseprőt (kötelező kéményellenőrzés), mert nem voltam itthon, érhet valamilyen szankció?
Elméletileg büntethető vagy (nálunk 4 emeletes panelban van aki kibontotta a kéményt, gardrobot csinált belőle), mert mások életét veszélyezteti.
Csináltam két fényképet a 30 éve letapétázott kéménylyukról, meg hogy nem lett belőle gardrob, kiraktam az ajtóra...
Nálunk be sem jön. Tükörrel kezdett leskelődni a hőkamrás kandallóba, kizavartuk, hát egy tekervényes csőben hogy látná már, mi van a kéményben?!
Fel akartuk küldeni a tetőre, azt mondta, neki tériszonya van. Mondtuk, hogy húzzon innen, jövőre elég lesz, ha csak a számlát hozza, erre a számlára meg ráírtuk, hogy a "szolgáltatást teljesítés hiányában nem fizetjük ki" és nem tudtak vele mit kezdeni.
Utolsó! Pfff! Inkább erre nem mondok semmit...
A tükör nem arra való, hogy a csőbe leskelődjenek vele. Egészen más célt szolgál.
CO2??? Az meg minek? Ráfújsz vagy kinyitasz egy szénsavas italt és beriaszt.
Nem inkább CO-ra gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!