Mivel dugítsam ki a fürdőkád lefolyót? A túlfolyón jön vissza a víz, ha a kádban engedem, a wc és kézmosó lefolyik mit tegyek?
Nekünk a Tiret bevált, de bizony az egész dobozt bele kellett önteni.
Gondolom a mosógép is a kádba megy, nem? Nos a mosópor is lerakódik a "kanyarokban" és az is dugítja rendesen
. De később egy olyan pár forintos műanyag szűrőbe befektethetsz.
Van a fürdőszobádban összefolyó (a padlón, egy rácsos lefolyó a kifolyt víz "ellen")?
Mert sokszor ezen keresztül vezetik a fürdőkád lefolyóját.
ha belenézel és 2 cső csatlakozik bele, akkor nálad is így van.
Ez esetben próbáld meg innen kitisztítani a csőgörénnyel.
Fantasztikus! Nekem is ez volt a tegnap délutáni programom. Nekünk frissen vásárolt öreg családi házunk van, kitudja mikor épült lefolyórendszerrel.
A hibát ebben az esetben a padlóösszefolyó és a főgyüjtő cső közötti szakasz eltömődése okozza.
A megoldás valamilyen "csatornapatkánnyal" való átmozgatás lehet. Én jobb híján vasdrótot használtam. A gond ilyenkor az, hogy a padlóösszefolyó szagzáró szifonként működik a főgyüjtő felől, azaz egy kanyaron keresztül folyik a viz kifelé. Viszont felülrő mindig van egy zárócsavar/kupak a tisztításhoz abba az irányba. Azon keresztül betolod az eszközt és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!