Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakik valaki HERENDEN? Milyen...

Lakik valaki HERENDEN? Milyen helynek találjátok?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 19:42
 1/3 anonim válasza:
Már nagyon régen laktam ott, annyira kicsi voltam, hogy csak mesélték. Laknak ott rokonaim, barátaim, a közelében nőttem fel, és mai napig megyek időnként - persze csak látogatóba. Gyerekként sok időt töltöttem ott. Ja és oda jártam óvodába. Szerintem nem rossz hely, és közel van Veszprém, ahol, amennyire tudom jók a munkalehetőségek. Igazából mire vagy kíváncsi? Oda szeretnél költözni?
2014. márc. 19. 22:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak kiváncsi voltam milyen mert ugye híres a porcelánium miatt!? van ott iskola meg ilyesmi?
2014. márc. 22. 13:12
 3/3 anonim válasza:

Hát igen a porcelángyár. Több ismerősöm, rokonom dolgozik ott. Kis híján én is ott kötöttem ki. Látszik mindenen, hogy ott van. Sokat költött a "városra", nekem furcsa a város, mert én még faluként ismertem meg. Van minden, ami egy kisvárosba kell. Természetesen iskola is. Nem egyetem, de valamilyen szakmunkásképzés van a porcelángyárban. Éttermek, boltok (ruházat, műszaki, penny...), feltételezem, hogy szórakozóhely is van, illetve régen volt, úgyhogy gondolom most is van. Ha kirándulni mész oda, akkor egy délután biztosan kell, de lehet, hogy egy egész napot is el lehet ott tölteni. Szinte minden busz bemegy. A porcelángyárnak van saját múzeuma, bemutatóterme, én már nagyon régen voltam ott, azóta építettek egy újat, de úgy emlékszem, hogy hosszú kirándulás volt.

Szerintem az oldalukat is érdemes lehet megnézned:

www.herend.hu

2014. márc. 22. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!