Lakik valaki HERENDEN? Milyen helynek találjátok?
Hát igen a porcelángyár. Több ismerősöm, rokonom dolgozik ott. Kis híján én is ott kötöttem ki. Látszik mindenen, hogy ott van. Sokat költött a "városra", nekem furcsa a város, mert én még faluként ismertem meg. Van minden, ami egy kisvárosba kell. Természetesen iskola is. Nem egyetem, de valamilyen szakmunkásképzés van a porcelángyárban. Éttermek, boltok (ruházat, műszaki, penny...), feltételezem, hogy szórakozóhely is van, illetve régen volt, úgyhogy gondolom most is van. Ha kirándulni mész oda, akkor egy délután biztosan kell, de lehet, hogy egy egész napot is el lehet ott tölteni. Szinte minden busz bemegy. A porcelángyárnak van saját múzeuma, bemutatóterme, én már nagyon régen voltam ott, azóta építettek egy újat, de úgy emlékszem, hogy hosszú kirándulás volt.
Szerintem az oldalukat is érdemes lehet megnézned:
www.herend.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!