Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogy találjátok meg a...

Ti hogy találjátok meg a belső nyugalmat?

Figyelt kérdés
Mindenkinek kell pár perc békesség, hogy ne dilizzen be, de én sehogy se tudom elérni. Nem vagyok túlterhelve, egyszerűen pánikolós, szorongós fajta vagyok.
2014. márc. 4. 22:18
 1/4 anonim válasza:
Hallgasd meg a kedvenc zenéd :) nekem bevállik
2014. márc. 4. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Babusgatom a macskáimat. :)
2014. márc. 4. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon rég óta az ad nyugalmat és feltöltődést is egyben, ha meghallgatok egy zenét, ami engem jó időszakra emlékeztet, vagy felpörget, erőt ad. Legjobb, ha be tudod dugni a füledbe a fülhallgatót, jó hangosra, de még élvezhetőre feltekered, behunyod a szemed és csak belemerülsz. :)

Sokak esküsznek a ma nagyon menő chillout nyugizenékre is, azokat is érdemes hallgatni de nem árt kritikus szemmel figyelni ezeket, mert vannak végtelen gicces, madárcsiripelős zenék is :D

Hallgass zenét!

Ú, ami még nagyon jó figyelemelterelés, a takarítás, ruhahajtogatás, aminél teljesen kikapcsol az ember agya :)

2014. márc. 4. 22:29
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
sosem vesztettem el ... mentalitás kérdése
2014. márc. 4. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!