Ti hogy találjátok meg a belső nyugalmat?
Figyelt kérdés
Mindenkinek kell pár perc békesség, hogy ne dilizzen be, de én sehogy se tudom elérni. Nem vagyok túlterhelve, egyszerűen pánikolós, szorongós fajta vagyok.2014. márc. 4. 22:18
1/4 anonim válasza:
Hallgasd meg a kedvenc zenéd :) nekem bevállik
3/4 anonim válasza:
Nekem nagyon rég óta az ad nyugalmat és feltöltődést is egyben, ha meghallgatok egy zenét, ami engem jó időszakra emlékeztet, vagy felpörget, erőt ad. Legjobb, ha be tudod dugni a füledbe a fülhallgatót, jó hangosra, de még élvezhetőre feltekered, behunyod a szemed és csak belemerülsz. :)
Sokak esküsznek a ma nagyon menő chillout nyugizenékre is, azokat is érdemes hallgatni de nem árt kritikus szemmel figyelni ezeket, mert vannak végtelen gicces, madárcsiripelős zenék is :D
Hallgass zenét!
Ú, ami még nagyon jó figyelemelterelés, a takarítás, ruhahajtogatás, aminél teljesen kikapcsol az ember agya :)
4/4 anonim válasza:
sosem vesztettem el ... mentalitás kérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!