Hol a legjobb lakni, melyik városban?
K-Magyarországon: Debrecen v. Nyíregyháza
Mind a 2 nagyon szép és jó hely! Érdemes ide elnézni!
De nekem is Siófok a szimpi,de az nagyon messze van. Itt vannak a rokonaim,barátaim és elég sok minden ide köt.(Szabolcsi vagyok)
Én Mosonmagyaróváron lakok és ajánlom a helyet mindenkinek.
A környéken viszonylag sok a munkahely (az ország másik végéből, de még Erdélyből is vannak vendégmunkások), vásárlási lehetőség van ezer.
Van Tesco Hipermarket, ParkCenter, Aldi, Lidl, Jysk, Penny, Spar... Elég olcsó város, nekem úgy tűnik, hogy pl. Szombathely másfélszer drágább... (Nyilván azért, mert hiányoznak a drága boltok pl. Match)
Van minden, az is ami nem kell pl. félszáz fogorvosi rendelő, 3 plasztikai sebészet, termálfürdő...
Viszonylag sok iskola, óvoda van, van egyetem...
A közlekedés nem rossz, csak egy kicsit el van zárva az ország többi részétől.
Én itt nőttem fel és imádom.
(Pécset nem ajánlanám, egy évet éltem ott, borzalmas, lepukkant, mocskos, romokban az egész, a belváros kis része kivételével, az Európa Kulturális Fővárosa dologból, meg nem sok minden lesz... Sopron viszont jó hely)
Én lakom, te laksz, ő lakik, mi lakunk, ti laktok, ők laknak.
Érted?!
A lakok az más, az a lak többesszáma.
Utolsó: Hát, ööö, nem. Azon túl, hogy a kommented nyelvtannáciskodás, még butaság is. Az ikes ragozás kihalófélben van, a lakok és a lakom alak is teljesen elfogadott.
Hogy a témához is hozzászóljak: nálam még mindig Szeged a nyerő.
Hú, micsoda válaszok. Siófok, Budapest, szerintem a legzüllöttebb helyek, amik léteznek az országban.
Akkor mondom én: Szombathely (rengeteg a munkalehetőség), Zalaegerszeg (kicsit lassú, alvó város, de gyönyörű környezettel), Veszprém (van munkalahetőség, pezsgő nyári élet), ezeken kívül Hévíz (az egyik legszebb, legigényesebb település Magyarországon, egy valódi álomhely).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!