Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Osszedolt az eletem, mit...

Osszedolt az eletem, mit tehetnek?

Figyelt kérdés

Sulit ott kellett hagynom csaladi okok miatt, de a csaladdal meg megromlott a kapcsolatom, munkam sincs, kezdem ugy erezni hogy elvesztem az eletben, valami normalis otlet hova lephenek le, hogyan kezdhdtnek uj eletet a semmibol??

Elore is koszonom szepen.

#változás #ùj èlet
2014. márc. 3. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy, hol elsz, varosban, kozsegben?
2014. márc. 3. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:

1. Az eletunk alapegysege a csalad. Bekulj ki veluk.

2. Kellene egy munka.

A belepest hogy ertetted?

2014. márc. 3. 22:20
 3/8 acelsziv ***** válasza:

egyszerre csak egy lépést. Legyen munkád, legyen pénzed, költözz el majd fejezd be a sulit.

vagy tedd rendbe a dolgaidat a családdal.

2014. márc. 3. 22:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nagy a baj csináld azt mint más is , keress olyan munkát amely biztosít fillérekért munkásszállót. Az én munkahelyem is ilyen . Havi 1600 forintért kapsz szállást .Ha akarod össze tudod szedni magad anyagilag is egy kicsit mondjuk 1 év alatt és mehetsz olcsóbb albérletbe is ha akarsz.
2014. márc. 4. 07:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Ez a munkásszáló nagyon jól hangzik, de nem igazán találtam jót. Valami segítség hogy hol tudnék találni, olyat mint amit az előző kommentelő is írt??

Kiemelném hogy nincs éretségim. :(

Köszönöm.

2014. márc. 4. 15:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul fogalmaztam 1600 forintért úgy lakhatsz 1 hónapig egy szállón ha felvettek egy melóhelyre és a munkáltató biztosít neked szállót. Mint ahol én is dolgozom több száz km-ről is vannak melósok és ott laknak. Onnan járnak be dolgozni. És nyugi az ilyesféle gyári melóknál az is elég ha tudsz írni olvasni esetleg beszélni magyarul.
2014. márc. 4. 16:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Hol találhatnék ilyet, hogy akár már e hónapban munkába álhassak?? :/
2014. márc. 4. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
El küldöm privátba de nem sok a pénz olyan átlag 125-130 nettó
2014. márc. 4. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!