Osszedolt az eletem, mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Sulit ott kellett hagynom csaladi okok miatt, de a csaladdal meg megromlott a kapcsolatom, munkam sincs, kezdem ugy erezni hogy elvesztem az eletben, valami normalis otlet hova lephenek le, hogyan kezdhdtnek uj eletet a semmibol??
Elore is koszonom szepen.
#változás #ùj èlet
2014. márc. 3. 22:05
1/8 anonim válasza:
Hany eves vagy, hol elsz, varosban, kozsegben?
2/8 anonim válasza:
1. Az eletunk alapegysege a csalad. Bekulj ki veluk.
2. Kellene egy munka.
A belepest hogy ertetted?
3/8 acelsziv válasza:
egyszerre csak egy lépést. Legyen munkád, legyen pénzed, költözz el majd fejezd be a sulit.
vagy tedd rendbe a dolgaidat a családdal.
4/8 anonim válasza:
Ha nagy a baj csináld azt mint más is , keress olyan munkát amely biztosít fillérekért munkásszállót. Az én munkahelyem is ilyen . Havi 1600 forintért kapsz szállást .Ha akarod össze tudod szedni magad anyagilag is egy kicsit mondjuk 1 év alatt és mehetsz olcsóbb albérletbe is ha akarsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Ez a munkásszáló nagyon jól hangzik, de nem igazán találtam jót. Valami segítség hogy hol tudnék találni, olyat mint amit az előző kommentelő is írt??
Kiemelném hogy nincs éretségim. :(
Köszönöm.
2014. márc. 4. 15:48
6/8 anonim válasza:
Lehet rosszul fogalmaztam 1600 forintért úgy lakhatsz 1 hónapig egy szállón ha felvettek egy melóhelyre és a munkáltató biztosít neked szállót. Mint ahol én is dolgozom több száz km-ről is vannak melósok és ott laknak. Onnan járnak be dolgozni. És nyugi az ilyesféle gyári melóknál az is elég ha tudsz írni olvasni esetleg beszélni magyarul.
7/8 A kérdező kommentje:
Hol találhatnék ilyet, hogy akár már e hónapban munkába álhassak?? :/
2014. márc. 4. 16:54
8/8 anonim válasza:
El küldöm privátba de nem sok a pénz olyan átlag 125-130 nettó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!