Kattog a radiátor, mit tehetnék ellene?
A Kattogást a fém hőtágulása okozza miközben hozzá ér egy másik anyaghoz,beton/vas/parketta. A levegő az nem kattog, maximum csobogás lehet amit hallhatsz ha levegősödés probléma van ,DE NEM KATTOGÁS:.
Megoldás :
Minden olyan ponton ahol a hosszanti csövek érintkeznek pl a parkettához, szabaddá kell tenni,hogy a tágulás akadálytalanul végbe mehessen. Nos,,..
Gyakorlatilag ez lehetetlen feladat,szóval a problémát el kell fogadni. De a problémában van egy másik tényező is.
Rossz alvó vagy,és a legkisebb zajra felébredsz.
Megoldás: Menj el betonozni 10-12 órát,és garantáltan nem fog zavarni a kattogás, sőt nem fogod azt sem hallani ha atomot robbantnak melledet.
Utolsó válaszoló vagyok.
Igen,igen.. a legjobb ha szakembert hívsz.. aki majd 5eft kiszállási díjat fog elkérni azért,hogy elmagyarázza azt amit az imént már leírtam !
Bocs, nem tudtam hogy Nő vagy (fuss 1-órát akkor),de nem változtat magán azon a tényen hogy te rossz alvó lehetsz és az intenzív mozgás hiánya miatt álmatlan éjszakáidon meghallod az egér cincogását is pláne a hőmozgásból adódó koppanásokat
Mivel a központi fűtésben állandó hőingadozás van csővezetékben a lakók spórolási kényszere miatt(jogosan) ezért állandóan változik a cső hossza napi többször is.
Mivel fűtési karbantartó vagyok egy lakótelepen és ezt a problémát halgatom állandóan..hogy mit lehet tenni ezzel ???
"... és az intenzív mozgás hiánya miatt álmatlan éjszakáidon..."
xD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!