Mit tehetnék az ablak bepárásodása ellen, és a lecsorgó pára okozta penész ellen?
Szia!
Hasonló cipőben jártunk. Küszködtem, szellőztettem ahogy a nagy könyvben meg van írva, egy vagyont költöttem páramentesítőre (ceresist) a szavo már foly a falon.
Betelt a pohár amikor a babánk megszületett. Vettünk egy páramentesítő készüléket. Drága, de megérte. Rengeteg vizet szív ki naponta, szárad a ruha, csökkent a penész, lassan nincs is.
Bemásolom, egy másik kérdésre írt válaszomat:
Nekünk semmilyen módszer nem segített. Sem a folyamatos szellőztetés, ami azért nagyon hideg időben eléggé kellemetlen, sem a páramentesítő. Végül ezzel sikerül 100% megoldani a problémát.
A főnököm ajánlotta ezt a céget és ők adták a legkorrektebb árajánlatot. Sajnos nem volt olcsó, 80nm lakásra, szobánként 1-1 db szellőztetőt szereltek fel. A konyhára és a fürdőszobára nálunk nem kellett. Én e-mailben kértem árajánlatot tőlük, és nagyon hamar válaszoltak. Mióta fent van, minden probléma megoldódott, sem vizesedés, sem penészfolt nincsen sehol. Simán kiteregetek a szobába, és így sem vizesednek a falak sarkai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!