Hogyan érhetek le varázslatos hatást? Hogyan lehet megoldani?
Figyelt kérdés
A falamra egy hosszan nyúló filmszalagot szeretnék festeni amelyekben a filmszalag kockákban képek lesznek téve az életemből :) De szeretnék valami olyat mintha kiugrana a filmszalagból és bemutatna egy eseményt. +még valami animést is bele szeretnék foglalni mert nekem ez fontos Segítsetek kérlek és halmozzatok el ötletekkel :D2013. okt. 8. 19:44
1/1 anonim válasza:
Ez nagyon egyedi, ha már van egy ilyen személyes és kreatív ötleted, Neked kell ezt kitalálni... Ahhoz kevés infót adtál, hogy segíteni lehessen, azt hiszem. "Valami animést", ez különösen túl tág, nem lehet megragadni. Hát fess fel valamit, amit szeretsz, honnan tudjuk, mi az? A párom mennyezetén Madokami lesz egyszer, a lámpa irányából lőve nyilvesszőket rózsás íjából, de ezt se tudtam volna kitalálni helyette, még ha ismertem is a vonzódását az adott animéhez :D
A hullámzó filmszalagot fel kell festened és valamilyen formában belehelyezned képeket, ezen sem értem, mi a kérdés pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!