mindkettőnek meg vannak az előnyei, vidék nyugodt, barátságos, biztonságosabb, de pesten több a munkalehetőség, gyakorlatilag bármihez bármikor hozzá lehet jutni, vidékre ritkán mennek fellépők, szóval ott midnig történik valami. szerintetek melyik jobb? ha éltetek mindkét helyen melyiket tartjátok jobbnak?
Vidèken. Ha meg kellene ha,nom akkor sem mennèk soha többet külföldre vagy Pestre ....
2013. okt. 6. 15:37
2/12 anonim válasza:
Vidéken, de Bp-től kis távolságra.
2013. okt. 6. 15:38
3/12 anonim válasza:
21 éves vagyok, de azt hiszem öreg... Mindig a fővárosban éltem, egész tinikoromat végigbuliztam, kívülről ismerem a várost. Nem laknék olyan nagyon vidéken, de szívesen elköltöznék Pest megyébe, egy csendes, de közeli faluba/községbe. Már elegem van Budapestből.
Egyébként Budapest északi részén lakom, külvárosban, és imádom. De hányingerem van, ha be kell bennem a belvárosba.
2013. okt. 6. 15:40
4/12 anonim válasza:
Nagyvárosban. Nagyon tetszik ez a Budapesti hozzáállás ahol a vidék mondjuk csak tanyából áll.
2013. okt. 6. 15:42
5/12 anonim válasza:
2. vagyok
vidéken nőttem fel kis faluban
éltem városban
éltem Törökbálinton
jelenleg pedig a 15. kerületben tengetem napjaimat.
Törökbálint távolságra gondoltam így Bp. közeli településre tulajdonképpen olyan távolságra, hogy a bkv járatai érintsék még.
így a Bp. előnyeit élvezheti az ember, de a vidék hangulatával.
2013. okt. 6. 15:44
6/12 anonim válasza:
Én falusi gyerek vagyok úgy jó élni vidéken csenden nyugodt a környék nincs annyi munka lehetőség mint a nagyobb városokban így inkább költöznek fel nagyvárosokban. Vidéken pedig öregek akik már nyugdíjasok élnek legalábbis nálunk
2013. okt. 6. 15:45
7/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
nem pesti vagyok, hanem megyeszékhelyen lakok, de azért az mégse ugyanaz mint pest. nagyon tetszik az a vidéki hozzáállás, hogy aki használni meri azt a szót, hogy vidék az biztos budapesti :)
8/12 anonim válasza:
Vidéken, olyan kisvárosban, ahonnan gyorsan be lehet jutni Budapestre :D Pesten viszont nincs az a pénz, amiért élnénk, alig várjuk, hogy végezzünk az egyetemmel és visszamehessünk vidékre... Sokkal nagyobb a kosz, megőrülök az embertömegtől, társasházban élni sz*r (igaz, ebből van vidéken is :D), nem lehet normálisan aludni, mert mindig van forgalom stb. Viszont tény, hogy itt és a környéken több a munka és programlehetőség, ezért nem is mennék sokkal távolabb. A nagyon vidék sem túl jó, kevésbé lehet pl. óvodát/iskolát választani, kevesebb a munkalehetőség, a boltoknak sokkal rövidebb a nyitvatartása, szóval van annak is hátránya. Én Pest megyei kisvárosban nőttem fel, imádtam :)
9/12 anonim válasza:
Pesten valóban több a munkalehetőség, de én akkor is utálom. Nekem kínszenvedés lenne ott élni. Én a legszívesebben egy nagyobb város melletti, nyugis kistelepülésen laknák.
De ez relatív, mindenkinek más lehet a jó.
2013. okt. 6. 15:51
10/12 anonim válasza:
Vidéken, de városban is jó, csak ne Budapest legyen :)
Amúgy meg a pestieknek már Debrecen is "vidék"....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!