Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pesten jobb élni vagy vidéken?

Pesten jobb élni vagy vidéken?

Figyelt kérdés
Tudom,emberfüggő,de kíváncsi vagyok a véleményeitekre!
2008. dec. 26. 16:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem! Én egyetemre járok oda, egyébként egy közepes méretű városban élek. Utálok felmenni Pestre, büdös, kereszbe fekszenek a csövesek a járdán, csatornaszag van az utcákon, mikor reggel kinyitod az ablakod, csak por meg kipufogógáz jön be, semmi oxigén. Nem beszélve arról, hogy reggeltől-estig zaj van, és tele van a város kreténekkel, akikkel nem lehet közlekedni. Vannak gyönyörű részei Budapestnek, de nekem kirándulni bőven elég lenne, nem szeretek ott lenni, menekülök haza.
2008. dec. 26. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Pesten nőttem fel, Pesten élek, pestközeli, kisebb, tisztább, nyugisabb helyre szeretnék költözni. Lakni nem laknék itt, az én tüdőmnek túl szennyezett, ugyanakkor viszont sok egyéb tennivaló köt ide, szóval én ingázó leszek, de tartósan nem akarok itt élni.

Nagyon vidékre se akarok menni, nagyszüleim távol élnek mindentől, az is rossz, hogy órákat kell utazni kórházba, bankba, szórakozni (ott falun se színház, se hasonló). Én csak "Dögöljmegpusztának" hívom, de ahogy elnézem, ha nem fejlesztik a térséget, kihalhat a falu, mert a fiatalok a közeli kisebb-nagyobb városokba költöznek.

Szóval egy köztes állapot a legjobb szerintem.

2008. dec. 26. 18:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
2. vagyok, még annyit hozzáteszek, hogy én külvárosi részen élek jelenleg Pesten, itt nem jön be kipufogógáz, mint a belvárosban, naponta 2 időszak van, amikor nagyobb errefelé a forgalom, de a nap nagy részében nyugi van, de mégse szeretem, túl száraz a levegő Pesten, főleg panelban.
2008. dec. 26. 18:36
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Egyértelmű. Vidék. Én Pestre, legfeljebb csak a Rózsadombra költöznék :D
2008. dec. 26. 18:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
én pest mellett lakok egy kisebb községben.nem szivesen laknék pesten,mert igy is pár perc alatt bent vagyok,de zöld övezetben lakom,pesten meg az megfizethetetlen általában.vidékre halálos lenne számomra leköltözni,semmiképpen,pest közeli vagyok de mégsem pesti.amugy nyilván mindkettőnek megvannak a szépségei és a hátrányai is.
2008. dec. 26. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Jövőre kell felköltöznöm az egyetem miatt. Már a gondolatától is kiráz a hideg, egyszerűen gusztustalan az a város, már elnézést. Egy biztos csak annyit fogok ott tartózkodni, amennyit szükséges. Amint vége a tanitásnak, már aznap este megyek haza.
2008. dec. 26. 20:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Vidéken jobb élni. Viszont mi igencsak pestközpontú ország vagyunk, úgyhogy mérlegelni kell! Egy igazi városi embernek jobb Pesten.
2008. dec. 26. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért nem úgy van,hogy ami nem Pest az már vidék(Mert ez így jön le a kérdésből.)Én Fehérváron lakok születésem óta.Ez is város.Itt is meg van minden ami Pesten,állatkerten kívűl...Szóval sem Pest sem vidék,hanem VÁROS(:
2008. dec. 26. 23:02
 9/17 anonim ***** válasza:
93%
Ki, hogy látja. Aki Pesten él, az ott szeret lenni, aki vidéken az semmi pénzért nem cserélné pesti életre, ha ott megvan a maga kis nyugodt életvitele (van munkája, lakása stb...). Én megyeszékhelyen élek, eszembe se lenne Pestre menni.
2008. dec. 26. 23:25
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Utolsó, nincs igazad, Pesten élek (soha nem éltem máshol), és nem szeretek itt élni... de leírtam, nem olvastad el.
2008. dec. 26. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!