Megtudja e indokolni valaki miért jobb egy pl: lakótelepi lakásban lakni Pesten mint vidéken egy kertes házban?
Mindenkinek más életstílus jön be, vannak érvek mindkét oldal mellett és ellen is. Én társasházban lakom, Budapesten, igen, közel van a bolt, 5 percenként van busz, vagy villamos, ha menni akarok valahova. És igen, van hova menni városon belül. Gyerekkel is jobb lesz szerintem a városban, sokkal több mindent csinálhat majd.
Én majd csak öregkoromra akarok vidékre költözni.
Nem kell havat lapátolni,füvet vágni.
Ingatlan állagával sem kell foglalkoznia.
Én Kőbányán laktam, nem szerettem. Egyszerűen hiányzott a kert, az állatok... Most Maglódon lakom. Imádom. Állatok, szaladgálás a saját kertemben, a kutyákkal... A bolt is közel van. És ami a mozit illeti, én szeretek utazgatni. Hogyha moziba megyek, akkor tuti, h vonatozok :))
Én a nyüzsgést sem szeretem. Persze, ne legyenek az utcák kihaltak, meg minden, de a budapesti nyüzsgés... nem. Nem nekem való.
A haverokkal meg kimegyünk bringával és bejárjuk a várost, kibiciklizünk a rétekre, és egyszerűen csak jól érezzük magunkat. Elvileg Maglód város, nekem még mindig csak falu :)
Persze, biztos van, aki szereti a panelt... Hát, én ki nem állhatom. Egy idő után valszeg depis lennék.
A kis városnak megvan a maga létszáma, és ez így pont jó :))
Team Kertes Ház!
Én budapesti vagyok, azon belül lakótelepi. Szinte ebbe születtem. Szeretem, mert közel van egy csomó bolt, jó a közlekedés, metróhoz se perc alatt kiérek, és sok itt is a zöld terület / még egy halastó is van, parkkal körbevéve plusz sportliget /.
Nem szeretnék kertes házban lakni, bármi tönkre megy / pl. tető / rengetegbe kerül.
Plusz az ingázást is utálnám, mindig a buszhoz-vvonathoz kötve.
Ez is egy életforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!