Ti fűtötök?
Mivel?Mióta?
Mi cserépkályhával,szombat óta.
Nem, de hulladékhő természetesen van főzéskor, sütéskor, a gépek is hőt termelnek, én is... :)
Ha majd fűtünk (ami a közeljövőben nem fog megtörténni), az villannyal lesz. Egyelőre kellemesen meleg van a házban, bár néha már-már kevés a rövidujjú póló.
Még nem.
20 fok van,néha 21,konvektort még felesleges lenne bekapcsolni.
Fürdőben elektromos melegitő van,azt fürdés előtt 5 percre felkapcsoljuk,csinál 24 fokot,és kész.
Persze. Reggelente 0 fok van. Sokszor télen ennél melegebb van és akkor is fűtünk.
Múlt szombat óta.
Vegyes öntvény kazánnal. Még elég esténként megrakni. A gázkazánt még nem kapcsoltuk be.
#6: Persze, ilyen időben télen fűt az ember (mi speciel maxon, az összes hősugárzót és olajradiátort igénybe véve, ami van a házban), de ilyenkor mi még nem, mert a ház hőtároló tömege még őrzi a nyár és kora ősz melegét. 19-20 fok még van bennük, mert annyira percek alatt visszafűtik a szobát, ami szellőztetéskor lehűl...
S nagyon lassan vesztik el ilyen időben is. Ez jó, mert télen jöhet egy rövid hidegebb időszak, nem sokat hűl a ház a szokásos mennyiségű fűtés mellett sem. Jó szigetelés és jelentős hőtároló tömeg, én ezt szeretem.
Én 19 fokban már fázni szoktam ha csak egy helyben ücsörgök. Pl tv-nézés, netezés, stb.
Pont ezért írtam, amit te is felhozol, hogy még elég esténként egy kicsit meglangyosítani a radiátorokat. Az már jól tud esni. Nem azt írtam, hogy rakom éjjel-nappal folyamatosan koksszal a kazánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!