Ti már fűtötök otthon?
Figyelt kérdés
2012. okt. 9. 11:02
2/14 anonim válasza:
Tegnap este befűtöttünk, 3 fok volt, reggel deres volt minden. Bent 19-20 fok van. Ha megint hideg lesz, valószínű hogy megint begyújtunk a kazánba.
3/14 anonim válasza:
Tegnap még 18 fok volt a panel-lakásomban, de ma már csak 16.
D.e. 10-ig bírtam, de akkor bekapcsoltam a konvektort, rádobtam 2-3 fokot, most már csak az őrláng van. Remélem, ezzel kihúzom, és ma már nem kell feltekernem. Gondolatom szerint, ha valaki megfázik, átfázik, a gyógyszer legalább annyiba, vagy még többe is kerülhet, mint a gáz.
4/14 anonim válasza:
Amíg lehet, nem gyújtunk be. Esetleg fürdéshez egy kicsit az elektromos ventillátorossal.
5/14 anonim válasza:
Még nem,most még 20 fok van benn,de ha 17 fokra lemegy akkor bekapcsolom a konvektort.
6/14 anonim válasza:
Mi már 1-2 hete fűtünk esténként, nem úgy mint télen, csak annyira hogy kellemes legyen az idő
7/14 anonim válasza:
Mi ma reggel kapcsoltuk be a konvektort. Eddig csak elektromos ventillátor ment esténként egy-két alkalommal fél órára. Amúgy is babát várok, nem akarok gyógyszereket szedni, úgyhogy esedékes volt. Így most a lakásban 20-21 fok van.
8/14 anonim válasza:
Igen, úgy egy hete, de muszáj is, mert borzalmas a szigetelés... De egyelőre még csak éjszaka megy.
10/14 anonim válasza:
Még nem,remélem darabig még nem is kell,tartja a lakás a 22 fokot a kinti 2-3 fok ellenére (jó szigetelés,sokadik emeleti tégla lakás,minden oldalról védve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!