Ti már fűtötök?
Nem és 25 fok van. pedig egész nyáron klímáztunk akkor is 25fok volt.
Tavaly meg azelőtt meg stbstb nem volt klíma 30 fok volt bent nyáron egészen nov végéig nem kellet fűteni pedig mínuszok voltak már akkor. Annyira jól tarja a meleget a ház (38.as tégla + nikecel + 5 kamrás műanyag ablakok 7 éves a ház)
A gázszámlán is meglátszik pedig 111 /hasznos/ nm2 már többször jöttek ki mert ellenőrizni hogy tuti lopjuk a gázt alapon.
Nem,dehogy.
22-23 fok van úgy,hogy délutánonként 2-3 rát nyitva az erkélyajtó.
2.emeleti téglalakás,tavaly is november elején kezdtünk el fűteni,akkor ment le 20 fokra.
Nem fűtünk még mi sem. 18-20 fok van. Póló helyett pulcsi. Ennyi történt :)
Én még mindig nyitott ablak mellett alszom. Annyira még nincs hideg nálunk illetve nem szeretnék hosszú fűtési szezont...
Dehogy, majd talán november 2. felében... Túl új még a ház jelen állapotában, izgalmas lesz megtudni, mikor kell elkezdeni fűteni :)
Nos, 22 fok van lent, akárcsak egész nyáron, a legdurvább kánikulai heteket kivéve (óriási üvegfelület van ott s nincs redőny), a tetőtéri szobámban pedig most speciel 24 fok. Sokkal magasabbra nem engedem, szoktam többórás szellőztetőseket nyomni hajnalban, most épp nem tettem, mert túl hűvösnek gondoltam a kinti hőmérsékletet (érzékeny vagyok a hideg-meleg keveredésre).
Egy hete még fent volt a hővédő roló, mert napos időben 25 fok közelébe ment a szobám hőmérséklete, ami nekem még nyáron is sok...
A hőtároló tömeg hőmérséklete még nem igazán kezdett csökkenni, pulóverre semmi szükségem, de már hosszúnadrágban vagyok, ha vékonyban is. Kivéve, ha tornázom, az túlmelegít :) Éjjel pedig elbírom a vékony pizsamát. Szeretem az őszt, tökéletes hőmérsékletet okoz a szobámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!