Szerintetek mit tegyek, merre lépjek tovább?
Arról lenne szó, h tavaly még nyár folyamán 2 hónap nem fizetés után felmondott a bankom, mivel már akkor se volt munkahelyem, és a rezsivel is durván el voltam úszva így télen egy ismerőshöz költöztem "albi"-ba, mert hogy feltöltős órám volt, amit már nem engedtek tölteni, illetve a cirkóhoz is kell némi áram.
Jelenleg szintén nincs munkahelyem, viszont itt már nem igen maradhatok, és segítséget sem tudok kitől, kb. még 3-4 hétig lakhatok itt. Azt tervezném, h megpróbálnék visszamenni a téliesített lakásomba, de a villanyra kb. 200eFt-ot kellene kifizetni, h legalább az legyen, a gázra még többet, de talán-talán arra még kaphatok részletet, a bank komolyabban azóta se lépett "hála az égnek". Egy másfél szobás lakásról van szó, csak a fél szobát használnám, deha a gázt nem tudnám visszaszerezni akkor még milyen megoldás létezhetne arra, h a telet ott kihúzzam és ne fagyjak meg?
Vagy pedig, ha inkább ne menjek oda vissza, akkor még is merre léphetek tovább? Ügyvéddel egy-két hét múlva tudok konzultálni, de igazából az a problémám ezzel is, h nem igen van rá anyagi keretem, h esetleg per legyen, eladni próbáltam a lakást, de nem sikerült, külföldre meg nyelvismeret hiányába szintén nem mehetek. Teljesen egyedülálló vagyok, és sajnos a barátaim sincsenek olyan helyzetbe, h segíteni tudjanak. Államhoz korábban fordultam, de minden jellegű segítséghez olyan kritériumokat szabtak, amiket képtelen lettem volna munkahely hiányában teljesíteni. Előre is köszönöm a válaszokat!
Palackcsere nem ügy:
Van hozzá egy kulcs
elzárod a palackot
lecsavarod a csövet (fordított menetes!)
kicseréled a tömítést (adják a palackhoz, MINDIG cseréljük)
Felcsavarod a csövet
Megtéped a hollandert
kinyitod a palackot.
Hány ablakod van, mekkorák, melyik helyiségeken vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!