Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan úgy érzem megőrülök. Hogyan lépjek tovább? Kényszeredetten kínzom magam, nem találok választ, miért van ez így velem?
Párom 11évvel idősebb,3+hónapja együtt.Tudom h nem volt túl sok tapasztalata kapcsolat,szex terén sem. Kényszeredetten,rendszeresen faggatom h meséljen ezekről,és mindig ekmindja ugyanazt 100x is akár.Ilyenkor persze rosszul esnek a szavai.De egy idő után meginnt rákérdezek és megint elmeséli gyanúgy.
De ugyanakkor rendszeresen küzdök az érzéssel,h vajon tényleg engem akar vagy csak mással nem sikerült ezért végre jó vagyok én?!
Szeretem,vele akarom leélni az életem de ez a 2dolog folyamatosan kísért.
miket mond ami rosszul esik?
Legyen már több önbizalmad! Veled van akkor téged akar.
Te a férfi vagy a nő vagy?
Egyébként meg lehet, hogy egyszerűen csak nem akar mesélni az előző kapcsolatairól. Szerintem ez valahol érthető, én sem örülnék neki, ha mondjuk lenne egy barátnőm és az előző társáról/társairól sokat beszélne. Valahol szerintem jobb nem tudni ezekről a dolgokról.
Ha meg nem volt neki egyáltalán kapcsolata...nos hasonló vagyok én is. 26 éves srác nem túl sok tapasztalattal. De ha magamból indulok ki én megbecsülném a barátnőmet. És nem jönnék össze akárkivel. Lehetett volna rá alkalmam, de nem tetszett úgy annyira soha senki. De én személy szerint nagyon megbecsülném, ha végre lenne egy állandó partnerem.
Ha minden jól megy köztetek, ne kreálj magadnak problémákat.
Ha ennyi alkalommal ismétli ugyanazt, akkor 2 dologban lehetsz biztos.
1, Nem hazudik. Ha hazudós lenne, már a harmadik alkalom után elküldött volna.... melegebb éghajlatra.
2, Szeret. Tényleg nem jó élményről faggatod, és ő mégis válaszol.
Az, hogy miért nem volt eddig komolyabb kapcsolatából túl sok, felfoghatnád nagyon jó pontnak is. Talán azért, mert nem éri be kevesebbel, mint amit elvár. Mert nem "akárki" kell neki, hanem "valaki". Akkor pedig érezd magad kivételes helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!