Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez már a barátom részéről? Megőrülök) :
Külföldön van, még 4 hétig.
Mielőtt elment megbeszéltük, hogy majd mikor tudunk minél többet kommunikáljunk. Úgy volt megoldva, hogy mindig én hívom fel, a megbeszélt időpontban néha-néha.
Smst is csak én tudtam küldeni neki, ő vissza onnan nem.
Eddig általában megírtam neki, hogy mit csinálok, vagy hova megyek, de ma délután miután beszéltünk, csak egyet írtam neki,mert a barátnőimmel voltam és tudtam, hogy este úgy is netközelben leszünk.
Erre meg azzal kezdi az egészet, hogy köszöni szépen, hogy írtam neki, és ellöki azt a kártyáját, majd az ottani külföldit fogja használni, ha én arra nem vagyok képes, hogy írjak neki -.-
Közben ő sem hagy üzeneteket(neten)ha fellép, csak ha látja, hogy én írtam.
Azt is hozzámvágta, hogy ő ilyen szempontból mindig a második, mert látta, hogy párszor smseztem egyik barátnőmmel.Viszont neki írtam mindig is a legtöbbet.
Ezen van kiakadva, és most alig beszél velem. Szerintetek mit mondjak és hogy, hogy megértse? Nem lehet ennyire gyerekes, nem tudom mit csináljak. Ti mit mondanátok neki?17L
oké:)
Csak ilyenkor mindig azzal jön, hogy én soha nem ismerem be ha hibáztam -.-
Ilyenkor kiráz a hideg ezektől a férfi nevezetű teremtményektől komolyan...még hogy a nők a hisztisek...tanulni lehetne tőlük...egy nőnek legalább van méltosága, legalábbis én ilyet nem követelnék, ha nem ir, akkor nem vagyok eléggé fontos neki.
A 30 sms-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!