Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez célzás lehetett a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez célzás lehetett a párom részéről?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Kicsit hosszú lesz,ezért elnézést előre is!

Tegnap elmesélte a párom,hogy augusztus közepén osztálytalálkozóra fog menni,a volt osztálytársai

24-28 évesek.

Kiderült,hogy mindenkinek van már minimum

1 gyermeke,csak a páromnak nincs,emiatt kicsit kellemetlenül érzi magát.

Megmondtam neki,hogy emiatt nem kell,biztos talál

majd valakit pár éven belül,akit el tud gyermeke

anyjának képzelni,és szül neki egy gyerkőcöt.

Erre annyit mondott,hogy eddig egy exénél sem érezte azt,

hogy na igen ő lehetne a gyerekem anyja,de egy ideje már gondolkodik rajta,hogy gyereket szeretne.

Annyira meglepett a témával,így csak ismételni tudtam

magamat,hogy majd talál valakit.

Valakit? visszakérdezett,majd sóhajtott egyet,elpirult,

és rám nézett,majd elkezdett mosolyogni,és összekulcsolta a kezünket,és mélyen a szemembe nézett,pár percig így

ültünk,ő közben mosolygott,én meg kezdtem kellemetlenül

érezni magamat,így azt mondtam,hogy pisilnem kell,és

kiszaladtam.

Nagyon zaklatottan éreztem magam miután visszamentem hozzá,ezt látta ő is,így gyorsan terelni kezdett.

Az az igazság,én még nem szeretnék gyermeket.

Ha az célzás volt a részéről,akkor kicsit félek,

hogy emiatt tönkre mehet a kapcsolatunk,amit

meg nem szeretnék,mert nagyon szeretem őt.

21/L (Párom: 25/F)

2013. júl. 27. 17:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem célzás volt.
2013. júl. 27. 17:51
 2/7 Amélia:) ***** válasza:
100%

"Megmondtam neki,hogy emiatt nem kell,biztos talál

majd valakit pár éven belül,akit el tud gyermeke

anyjának képzelni,és szül neki egy gyerkőcöt. "

ha együtt vagytok, miért mondtál ilyet???

2013. júl. 27. 17:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nekem úgy tűnik, hogy csak azért mert másnak van, ezért gyorsan nektek is kell egy.

Mintha nem lennétek egy szinten a többiekkel, vagy valami hasonlót érezhet.

Nekem ez jött le, abból amit az elején mondtál.

Ki nem szarja le, hogy a másiknak hogy megy a dolga? Csak azért mert nem tud menőzni a gyerekkel, attól még nem kell gyorsan felcsinálnia találkozó előtt, haha.

2013. júl. 27. 17:52
 4/7 A kérdező kommentje:

1.válaszoló köszi!

Amélia azért mondtam ilyet,mert egyik pillanatról a másikra előállt ezzel a témával,ledermedtem,lehet nem a legjobb megnyilvánulás volt a részemről,de azt akartam,hogy amiatt ne legyen letörve,hogy neki nincs,

majd lesz neki is.

3.válaszoló erre nem is gondoltam,de most hogy mondod,lehet benne realitás.

2013. júl. 27. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ha eddig nem hozta fel, akkor hirtelen miért pont most, találkozó előtt, ahol a legtöbbnek már van gyereke?
2013. júl. 27. 18:25
 6/7 Amélia:) ***** válasza:
Csak mert amit idéztem, eléggé úgy hangzik, hogy neked ő csak egy "megálló" az életedben, te mással tervezel a jövőben... :/
2013. júl. 27. 20:17
 7/7 A kérdező kommentje:

Amélia:)

Pedig nem. Év elején találkoztunk először,nem is tervezett találka volt,véletlenül,már az első alkalommal nagyon

szimpatikus lett számomra,aztán hónapokig ismerkedtünk,

de úgy voltam vele,úgyse érdeklem,aztán mégis,nem voltam még ennyire szerelmes egy pasiba sem,ezért is félek,ha

esetleg komolyabban tervezi a gyerek dolgot,akkor árthat a kapcsolatunknak,de azért köszi,hogy írtál.

5. válaszoló konkrétan most hozta fel,de ha sétáltunk valamerre régebben,míg nem voltunk együtt,meg mostanság is,meglátott egy csöppséget,mindig elmosolyodott,ugye milyen aranyos? Tanárnak készül,még 1 éve van az egyetemen,egyrészt a gyerekek miatt.

2013. júl. 27. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!