Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mi lehetett?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel filmeztünk,közben öleltem.

A filmben pont egy haláleset történt,mire azt vettem észre,hogy barátnőm pityereg...megkérdeztem tőle hogy mi a baj annyit mondott hogy "soha nem akarlak elveszíteni" és teljes erejéből odabújt hozzám....

Lányok ti alapból ennyire érzékenyek vagytok? :O

Még sose csinált ilyet pedig nem egyszer filmeztünk már....

19/F 17/L

2013. júl. 15. 00:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Mikor szokott megjönni neki?
2013. júl. 15. 00:45
 2/9 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam :D

Nem most,finoman megkérdeztem tőle. :)

2013. júl. 15. 00:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak úgy érzékeny pillanatába volt. Amúgy meg ne próbáld megérteni a nőket :D. A lényeg, hogy szeret.
2013. júl. 15. 00:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Mi csajok, bele éljük magunkat a filmekbe általában. Ha haláleset történik, én is mindig elgondolkozom azon, hogy milyen lenne, ha elveszíteném a barátom. Ilyenkor nem kell mást tenni, mint megölelni és megvigasztalni :)
2013. júl. 15. 00:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom..Én is ilyen vagyok...már 1x-2x előfordult,hogy én is elgondolkodtam,hogy elveszítem a barátom valami miatt olyankor szorosan magamhoz öleltem és én is valami hasonlót mondtam mint a te barátnőd neked..ez semmi mást nem jelent ,csak azt hogy nagyon szeret és nem akar elveszíteni
2013. júl. 15. 01:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Az én barátnőm is ilyen... Nagyon beleéli magát néhány filmbe.

Bezzeg ha a Fight Club-ot nézzük... Csak annyit hallottam tőle az egész film alatt, hogy "Ez de hülyeség!"...

2013. júl. 21. 02:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Pedig ott mondják az élet nagy igazságait! :D

Kérdező: nálam is történt már hasonló, csak mondj annyit a bnődnek, hogy sose szabadul meg tőled és smárold le! : )

2013. júl. 21. 02:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Pffff ez de ratyi
2013. júl. 21. 03:40
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Ja, tisztára homoszexuális.
2013. júl. 22. 02:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!