Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tovább lépjek? Lány
Figyelt kérdés
Van 1 fiù ,aki tetszik pár éve.Amikor òrákon néha-néha beszélgettünk nagyon cuki volt velem és hülyéskedett is,viszont most az egyik osztalytarsammal joba van meg latszik h.bejon neki a csaj.Mindig olyan lányokat szùr ki ,akiket nem kaphat meg.(ez a csaj pedig kicsit kelleti is magat).Ebben az egeszben az a legrosszabb,h ha hatranezek baratnomre latom h nez engem.Én meg már azt se tudom mi van.A baratnom azt mondja lépjek rajta tùl.Mi a ti véleményetek?2013. szept. 4. 22:47
1/6 anonim válasza:
Kövesd példámaT: lépj túl rajta.Majd keres egy másik nőt akit hűlyithet.
2/6 anonim válasza:
Mutass neki arra utaló jeleket h nagyon bejön neked :)) légy kreatív.. de szerintem ne add fel
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi első:),nehéz lesz elfelelyteni.
2013. szept. 4. 22:51
4/6 anonim válasza:
beszélgess újra vele többet, próbáld úgy csinálni, hogy veled jobban foglalkozzon, csald el suli után sétálni, vagy ilyesmik, ha egy sétába benne van, ott sokat lehet haladni :) sose add fel, ha tényleg nagyon kell a srác, akkor szerezd is meg :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszii,es mirol beszeljunk?nem fogja ugy erezni h. nyomulok?
2013. szept. 4. 22:57
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat,de sajna a mai nap utam telkesen lemomdok rol :/ szisztok
2013. szept. 5. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!