Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek tovább? Úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek tovább? Úgy érzem nem tudok.

Figyelt kérdés

A barátommal körülbelül 1 hónapja szakítottunk. Több mint három évig voltunk együtt, de a kapcsolatunk tönkrement, mert nem vállalt fel a barátai előtt, mert ők "nem szerettek". Ezt úgy értem hogy amikor velük volt akkor soha nem hívott engem is.Nagyon sokszor veszekedtünk emiatt, és mondtam is neki hogy ez fáj de soha sem változtatott a dolgokon.Mindig hangoztatta hogy mennyire szeret meg hogy örökre velem akar lenni. Először csak úgy volt, hogy szünetet tartunk és majd egy kis idő múlva megbeszéljük, hogy mi lesz, de ez idő alatt kavart lányokkal, majd összejött az osztálytársammal. Ez nekem nagyon fáj hogy még meg se tudtuk beszélni, és a csajnak hülyeségeket terjesztett rólam, és az osztályból senki sem szól hozzám. Az még jobban fáj, hogy őt meg felvállalja a "barátai" előtt :)Nagyon bántott ez az egész, emiatt csináltam már hülyeséget amit megbántam, és a mai napig nyugtatókon élek. Hogy tudnék továbblépni ezen? Nagyon megbántott és fájdalmat okozott, nagyot csalódtam benne, úgy érzem hogy soha többé nem akarok összejönni senkivel, megbíztam benne...

18/L

2013. jún. 9. 16:53
 1/4 Ivan Iljics ***** válasza:
100%

Állj le a nyugtatókkal mert komolyan károsíthatják az egészségedet.

Inkább tereld el a figyelmedet! Dolgozz valamin ami leköt, keress új hobbit és sportolj.

A sport és a mozgás sokat segít.

Ezen felül nem sokat tehetsz, csak várhatsz. Idővel jobb lesz.

2013. jún. 9. 17:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :/
2013. jún. 9. 17:12
 3/4 kranpusz ***** válasza:
100%

Sajnálom! De talán az egyik legnagyobb szakítás utáni problémával nézel szembe.

Én úgy vagyok ezzel a dologgal hogy Ő nem érdemelt meg engem, Ő nem látta bennem azt amit mutatni akartam magamból.

Fiatal vagy, ezek a dolgok erősebbé tesznek és rengeteg tapasztalatot szerzel velük.

Ne csüggedj jönni fog az a fiu aki majd látni fogja benned azt amit kell hogy lásson. Amugy meg kapja b. :D

2013. jún. 9. 17:50
 4/4 A kérdező kommentje:
:) köszönöm.
2013. jún. 9. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!