Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Érdemes az Őrségbe költözni?...

Érdemes az Őrségbe költözni? Sok a cigányok arra fele?

Figyelt kérdés
Kérdésem NEM provokációnak szánom, csupán szeretnék nyugodtabban élni, mint most. És nélkülük szerintem sikerülne.
2013. szept. 9. 22:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem, kalandos életem során összesen 4(!) értelmiségi cigá.nnyal találkoztam (pedig olyan a munkám, hogy elég sok és sokfajta embert ismerek), és bár mind vitte valamire, mind úgy vert át (mindenkit), mint annak a rendje.

Nyilván ez alapján nem lehet általánosítani, de az empíria, mégis empíria.

2013. szept. 12. 07:59
 12/29 anonim ***** válasza:

Sajnos nem ettől könnyülök fel, hanem reggelenként, ha látom, megint nem törtek be a cigányok.

Szarj le, pont ehhez értetek. Mindent leszarni.

2013. szept. 12. 08:00
 13/29 anonim ***** válasza:
Szégyeljem magam mert írtam nektekmegy verset?? És mert nem érdekel már a nyavajgásotok. Felőlem leírhatod ezerszer! Mondom azzal nem lessz jobb! Ok szégyenlem magam mert TE elolvastad a versemet! De csak azért.
2013. szept. 12. 08:05
 14/29 anonim ***** válasza:
9%
Akik nem tartanak engem testvérnek, és akik kigúnyolnak, azokat lesz@rom. Te is leszartál engem!
2013. szept. 12. 08:11
 15/29 anonim ***** válasza:

Én nem szartalak le, csak leírtam a véleményemet, amelyben nem szerepelt, hogy leszarlak.

Egyébként nem itt kellene verselnie senkinek, saját, vagy fajtája dicsőségére, hanem cselekedni kellene.

Megmutatom, szerintem mi az egyetlen megoldás hosszútávon, nagyon hiszek ebben a szemléletben, ebben az emberben, és abban, hogy a cigányoknál belülről jövő folyamatnak kell elindulnia, hogy történjen valami változás:

[link]

Be kell látnotok, hogy a rasszotok eléggé összeférhetetlenül viselkedik, ennek eredménye a kölcsönös gyűlölet. Valaminek történnie kell, mert a helyzet súlya nem sokára eléri a kritikus tömeget...

2013. szept. 12. 08:25
 16/29 anonim ***** válasza:
Hát b @ zd meg én most mit tudok tenni ? Inkább jöttem volna "büdös paraszt"-ozni ? Sajnos így változás nem lessz, még ilyen a kormány. Én értem, hogy mit beszélsz. Te azt hiszed hogy a "megtért" romák nem szenvednek ugyanúgy mint ti ez miatt?? Ugyanúgy meglopja a cigány a cigányt is! Meg ugyanúgy a magyar a magyart! Sajnos a normális romák nem tudnak mit tenni vele, főleg úgy hogy gyenge a "kormány" is. Renémel lessz jobb is. Ebbe reménykedem én is
2013. szept. 12. 08:36
 17/29 anonim ***** válasza:
A verset nem a "sajátfajtám dícsőségére" írtam, hanem nektek!
2013. szept. 12. 08:45
 18/29 anonim ***** válasza:
Tipikus... Mindig más a hibás, sohasem a cigányok. Most éppen a kormány...
2013. szept. 12. 09:13
 19/29 anonim ***** válasza:
9%
Te meg tipikus nyavajgósvagy mind a többi! Netharcosok! Figyelj már kiírta hogy a kormány a hibás ? oda van írva ? És kiírta hogy a cigányok ártatlanok! Ébresztő!
2013. szept. 12. 09:19
 20/29 anonim ***** válasza:
Úgyanúgy tudom hogy kik a hibások, mint te... a cigányok! Ezt tudtam mindig is. Ez nekem is rossz nem csak nektek b @ zd meg
2013. szept. 12. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!