Érdemes az Őrségbe költözni? Sok a cigányok arra fele?
Hozzáteszem, kalandos életem során összesen 4(!) értelmiségi cigá.nnyal találkoztam (pedig olyan a munkám, hogy elég sok és sokfajta embert ismerek), és bár mind vitte valamire, mind úgy vert át (mindenkit), mint annak a rendje.
Nyilván ez alapján nem lehet általánosítani, de az empíria, mégis empíria.
Sajnos nem ettől könnyülök fel, hanem reggelenként, ha látom, megint nem törtek be a cigányok.
Szarj le, pont ehhez értetek. Mindent leszarni.
Én nem szartalak le, csak leírtam a véleményemet, amelyben nem szerepelt, hogy leszarlak.
Egyébként nem itt kellene verselnie senkinek, saját, vagy fajtája dicsőségére, hanem cselekedni kellene.
Megmutatom, szerintem mi az egyetlen megoldás hosszútávon, nagyon hiszek ebben a szemléletben, ebben az emberben, és abban, hogy a cigányoknál belülről jövő folyamatnak kell elindulnia, hogy történjen valami változás:
Be kell látnotok, hogy a rasszotok eléggé összeférhetetlenül viselkedik, ennek eredménye a kölcsönös gyűlölet. Valaminek történnie kell, mert a helyzet súlya nem sokára eléri a kritikus tömeget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!