Érdemes az Őrségbe költözni? Sok a cigányok arra fele?
Vagy csak nem tudsz róla.
Keverednek már össze-vissza. :s
cigány vagyok, de mégis szeretlek titeket, kicsit rosszul esik hogy gyűlölitek a lelkemet, nem érdekel, mert én tudom milyen vagyok, mellétek, álltam még ha nem is hivatott, ha rajtam állna egy putrit se hagyok. Onnan jöttem képzeld, sosem tagadtam, jó akartam lenni az agyam helyre raktam, fekete a seregem a körzetem, benne élek egymagam, egyedül, az egész életem belerendült ,szörnyű! Rímben fejezem ki nektek amit én érzek, soha nem értitek meg, ebből ne is kérjetek! Hogy miért írtam ezt nektek? Mert még anyámnak sem írtam soha verset, ebből is látni hogy tényleg szenvedek, rá sem rántotok hogy vannak kivételek, Én vagyok az egy, kevésközül, véleményetek úgyis alám rögzül.
Magyar testvéreim!
Kedves cigány testvérem!
Majd ha cigány öregasszonyokat erőszakolunk és ölünk meg, majd ha nőiteket erőszakoljuk a külvárosokban, majd ha csapatokban járva rettegésben tartunk titeket, majd ha beugráéunk a keretetetekbe rombolunk és viszünk minden mozdíthatót, majd ha rettegésben tartunk titeket, majd ha elviselhetetlen szomszédjaitok leszünk, akkor ti is gyűlölhettek minket. Mit beszélek, hiszen így is gyűlöltök minket.
Ne nekünk verselj, hanem a magadfajtának. Érdekes minden tanult, jobb sorsa érdemes cigány egyből elfeledkezik arról, hogy cigány, ahelyett hogy az övéi értelmiségi, vezető rétegét megalkotnák, még mindig bűnöző családok irányítják egész közösségek sorsát.
Így van ez a világon mindenütt. Sehol nem szeretnek titeket. Nyilván nem azért mert az egész világ rasszista, csak ti vagytok helikopter.
Itt az ősz és rettegek, hogy jönnek megint a fosztogató cigányok. A szomszéd néni mindig sír esténként a félelemtől. Sorra mérgezik a kutyákat. És k.vára nem félnek már a zsaruktól sem.
Úgyhogy utolsó, sok minden vagyok, de a testvéred NEM!
Azért írják le milliószor, mert ez az igazság. Szégyelld te magad!
Csak azt halljátok meg, ami tetszik.
A 70-es években mi történt a cs-lakásokkal is...
Azóta egyre inkább haladunk a tönk felé.
A trásadalmunk egész nemzetségeket tart el.
Fent van a neten is tanulmány, mely szerint 1 cigány férfinek 63 utódja születik (unokák, dédunokák), még életében!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!