Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Van olyan ember akinek egy...

Van olyan ember akinek egy szobás lakása van és gyereke is van?

Figyelt kérdés
mert nekem van két gyermekem és egy szobás lakásom van ,de csak jövöre tudunk hozzá toldani.csak kiváncsi vagyok rá hogy van még valaki aki igy él.
2009. okt. 26. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

igen, van.

Mi 36 nm-en vagyunk négyen. Vagyis 50, csak tetőteres, és 36 a hasznos rész. De a fennmaradót is elég jól ki lehet használni.

1 szoba van, + 1 nappali-előszoba, ott is van ágy, szóval hálónak is használjuk.

Egy ideig elég, majd ha nőnek a gyerekek, akkor viszont már el kell gondolkodnunk a cserén.

De a mai helyzetünket tekintve örülök, ha ezt meg tudjuk tartani.

Annyival könnyebb, hogy apa éjszakás, így a gyerekekkel elférek.

2009. okt. 26. 22:43
 2/4 anonim válasza:
hát a szüleim ilyen emberek, mióta megszülettem, azaz 20 éve...
2009. okt. 26. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen van az én egyik rokonom a kisfiával lakik egy szobában és van még egy picike konyha és zuhanyzó.
2009. okt. 26. 23:14
 4/4 anonim válasza:

:-))) Szia!

Zugloban lakunk 1 szoba konyhás lakásban, 2 gyerekkel, az egyik 5 éves a másik 10 honapos.

De abba a szerencsés helyzetbe kerültünk, hogy 2 hete eladtam a lakást, és most el tudunk költözni kicsit távolabb pestöl egy családi házba!

Mi 3 évet éltünk igy és jo volt, (amennyire jo lehet) De legalább külön voltam a szüleimtől és anyosooméktol is, és csak a családommal élehtek! Számomra ez a legfontosabb, mert nem szol bele senki az életembe!

Szoval, jo igy is, de nyilván az ember szeretne nagyobbat....számunkra most jött el az idö! :-)

További kellemes hetet!

2009. okt. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!